[#1] Problem z zapisami stany gry Settlers.
Od kilku dni mam dziwny problem. Skopiowałem stany gry na inną Amigę i jakiś czas działało, a teraz mimo ponad 200MB wolnego miejsca na dysku twardym mam komunikaty o błędzie zapisu i pełnym dysku. Czy plik SettlersSave weryfikuje wielkość pozostałych plików ze stanem gry?
[#2] Re: Problem z zapisami stany gry Settlers.

@Rafał A-3000, post #1

Tu pojawił się wątek o tym.
[#3] Re: Problem z zapisami stany gry Settlers.

@_DiskDoctor_, post #2

Ten wątek dotyczy chyba jakiejś świątecznej mapy, a ja gram na podstawowej pierwszej wersji.
[#4] Re: Problem z zapisami stany gry Settlers.

@Rafał A-3000, post #1

- Czy skopiowałeś na tą drugą Amigę wszystkie pliki dot. stanów gry, tzn. SettlerSave0, SettlerSave1 itd. oraz plik SettlerArchive?

- W jaki sposób instalowałeś Settlers na tej drugiej Amidze? Skopiowałeś pliki, czy użyłeś programu instalacyjnego?

Może odpowiedź na te pytania pomoże znaleźć przyczynę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem