[#1] Quake w Coffeine - ile poziomów?
Wzięło mnie na przejście Quake. Po przejsciu chyba 3 etapów mam ciągłe Loading i nic się nie dzieje. Próbowałem i na Click Boom-owym i na Quake68k. Tam jest jakiś obcięty plik z poziomami, czy mam uszkodzony plik? Coffeine w najnowszym wydaniu.
1
[#2] Re: Quake w Coffeine - ile poziomów?

@mareq, post #1

Namówiłeś. Ale tak prędko nie przejdę więc szybko tego nie sprawdzę.
[#3] Re: Quake w Coffeine - ile poziomów?

@mareq, post #1

CAffeine przez A - do zapamiętania: od kAwy.
Zdaje się, że jest zamieszczona darmowa demo wersja Quake'a. Jak odpalasz, to jest napisane "Demo"? Nie mam w tej chwili jak sprawdzić.
1
[#4] Re: Quake w Coffeine - ile poziomów?

@Kitech, post #3

Wersja próbna w Caffeine? Wierzyć się nie chce!
[#5] Re: Quake w Coffeine - ile poziomów?

@_DiskDoctor_, post #4

Plik PAK0.PAK ma 19MB. Prawdopodobnie jest za mały. Trzeba będzie sobie kupić, bo widzę że jest śmiesznie tani.
1
[#6] Re: Quake w Coffeine - ile poziomów?

@mareq, post #5

U mnie PAK0.PAK z GOG'a ma niecałe 19MB ale jest też PAK1.PAK który ma ponad 33MB.

Obecnie na GOG'u za 15.59zł w promocji :)

Ostatnia aktualizacja: 17.01.2026 21:46:06 przez bfgmatik
[#7] Re: Quake w Coffeine - ile poziomów?

@_DiskDoctor_, post #4

Czemu się nie chce wierzyć? Np. Roadshow w CaffeineOS też jest w wersji demo.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem