kategoria: Pomoc w przejściu gry
[#1] Arabian Nights save ?
witam czy jest jakakolwiek furtka zeby zrobic save w arabian nights? co sobie tworcy mysleli , brak kodow brak save , oczywiscie na realnej amidze czlowiek zabrnie daleko i niema jak tego zapisac ehhhh

Ostatnia aktualizacja: 24.01.2026 14:05:09 przez Staszek780
[wyróżniony] [#2] Re: Arabian Nights save ?

@Staszek780, post #1

2
[#3] Re: Arabian Nights save ?

@amikoksu, post #2

pieknie cos mi switalo ze starych czasow z tym kodem na ekranie tytulowym , czyli idzie level przeskoczyc do przodu w ktorym sie ukonczylo to juz cos dziekuje ci amikokosu
[#4] Re: Arabian Nights save ?

@Staszek780, post #1

Jesli to jest A500/A2000 to z Action Replay-em powinno sie dac zapisac postep gry na dyskietce.
1
[#5] Re: Arabian Nights save ?

@Don_Adan, post #4

Mam obie ale czesciej na 500tce gram
[wyróżniony] [#6] Re: Arabian Nights save ?

@Staszek780, post #5

A1200/4000 ma programowy Replay ale kolega gra na A500. Emulowany ripper wymaga AGA.
1
[#7] Re: Arabian Nights save ?

@Staszek780, post #1

Gra poprzez A500 mini - save w każdej chwili :)
[#8] Re: Arabian Nights save ?

@aMifan, post #7

To jest właśnie zmora wielu amigowych gier. Ja dlatego lubie w niektore gry wlasnie grac na a500mini bo latwo zapisać. I wiele gier dzieki temu udało się przejsc niz zaczynac zawsze od poczatku. ;) i
1
[#9] Re: Arabian Nights save ?

@marggines, post #8

To nie jest zmora, tylko tak się kiedyś prawilnie grało i powoli postępowało do przodu praktycznie na każdej platformie (chyba, że do gry był dołączony "trainer" ;) ). Brak kodów mi nigdy nie przeszkadzał w tej grze, bardziej zastanawiało mnie jak uzyskać po 100% w każdym poziomie, bo nawet w pierwszym mi się maksymalnie około 90% udało.
1
[#10] Re: Arabian Nights save ?

@bulbulator, post #9

Taa szczególnie gdy sie bylo dzieckiem była szkoła rodzeństwo i raczej mało kto mogl sobie pozwolić zeby przejsc gre od A do z ;) sprawę ratowały trainery. A tak to narastała czesto frustracja że gre zawsze trzeba było od zera przechodzić i albo ginęło się w tym samym miejscu po paru godzinach grania albo trzeba było już kończyć. Granie na sprawiać przyjemność ;) I co innego popykac sovie na punkty w jakas arcadowke a co innego grac w takiego arabian nights (ktora ma elementy logiczne i przygodowe)
2
[#11] Re: Arabian Nights save ?

@marggines, post #10

Dokladnie tak , za mlodzika nie moglem tego przejsc za jednym podejsciem i za starego tez nie daje rady w takich grach powinien byc system bonusow cos ala superfrog wywalcz sobie kod do gry a nie gracz postawiony na pastwe losu , krysalis juz w soccer kidzie sie opamietal i poprawil to
1
[#12] Re: Arabian Nights save ?

@Staszek780, post #11

Wydaje mi się, że Hudson Hawk też był bez kodów, a to jest też długa gra.
[#13] Re: Arabian Nights save ?

@amikoksu, post #2

Gra skonczona dzieki amikokosu
[#14] Re: Arabian Nights save ?

@Staszek780, post #13

Spoko.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem