[#1] [quake] Zwis przy wyjściu ;-)
Spotkaliście się z czymś takim? Oryginalny Quake od Clickboom - za każdym razem po wybraniu opcji Quit/Y gra się zawiesza. Sprawdzone na kilku różnych konfiguracjach - 040/060/rózne RTG. Nie jestem pewien na AGA ale jutro to sprawdzę.
[#2] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@_arti, post #1

A jaki system operacyjny i ewentualne patche/dodatki oraz wersja P96?
I jakie guru jest (numer).
[#3] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@Don_Adan, post #2

1. System to 3.2.x (różne rewizje)
2. P96 - różne, na przestrzeni ostatniego roku (uaktualniam na bieżąco jak tylko Jens coś wyda)
3. Nie ma guru - po prostu wciskam "Y" przy wyjściu i jest freeze Quake'a. System dalej chodzi.

Spróbuje dziś odpalić go zarówno na AGA jak i na czystym 3.2.2.1. Podejrzewam, że to chodzi o system
[#4] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@_arti, post #3

Na 3.9 i na starym P96 Quake od ClickBoom'a działa bez zarzutu
Może masz coś w systemie namieszane (nakładki?), spróbuj może bez s-s?
[#5] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@BULI, post #4

Na Caffeine też działa ok. Może snoopdos coś znajdzie? Nie jestem pewien ale może ma opcję zapisu logu do pliku, bo po zamrożeniu inaczej się nie sprawdzi co się działo.
[#6] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@BULI, post #4

Potwierdzam z 3.5 i 3.9 - też nic takiego się nie dzieje.
[#7] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@_arti, post #1

3.2 czasem się zachowuje dziwnie popróbuj z bibliotekami 60 .
ps jak masz w amidze 500 kic 3.2 i chcesz pograć w stare gry z dyskietek to mało co na nim działa

Ostatnia aktualizacja: 26.01.2026 14:31:15 przez Dorian3d
[#8] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@BULI, post #4

Tak na stare P96 jest najlepsze !

Ostatnia aktualizacja: 26.01.2026 14:32:56 przez Dorian3d
1
[#9] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@Dorian3d, post #7

U mnie nie ma problemów z tym Quake przy wyjściu a mam kick 3.2.
2
[#10] Re: [quake] Zwis przy wyjściu ;-)

@_arti, post #1

Mnie kiedyś kaprysił, że się przez jakiś czas nie uruchamiał. Po jakimś czasie zaczął się znowu uruchamiać, a niczego ani w sprzęcie ani w systemie nie zmieniałem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem