[#1] Germz Survivor
Bracia i siostry w Amidze...
Germz Survivor stał się faktem.
Bez zbędnego zamulania bierzcie i grajcie w niego wszyscy.

Niezapomnianych chwil spędzonych przy grze życzy cała ekipa Last Minute Creations.
15
[#2] Re: Germz Survivor

@softiron, post #1

Prezentacja byla swietna i z humorem.
1
[#3] Re: Germz Survivor

@softiron, post #1

Moim zdaniem gra wymaga wyraźnie 1 MB Chip + 1 MB obowiązkowego Fast (lub więcej). Na gołej A1200 (bez Fast) w ogóle nie przechowuje danych w pamięci i po porażce nie ma ekranu podsumowania tylko powrót do intra lub po prostu guruje.

Pomimo, że nie przepadam za takimi grami, to trochę pograłem, bo mnie wciągnęła. Wysoki element losowości (a przynajmniej tak mi się wydaje) z wypadającymi power-upami czy dostępnymi wspomagaczami, sprawia, że każde podejście jest inne oraz nie da się wyuczyć jakiejś strategii - i to właśnie chyba dlatego dawałem sobie kolejne szanse, aby wbić się wyżej w tabeli rekordów, licząc na to, że szczęście bardziej mi dopisze.

Ostatnia aktualizacja: 20.04.2026 08:58:09 przez mailman
1
[#4] Re: Germz Survivor

@mailman, post #3

Dziwna sprawa, bo w moich testach na 2MB chip bez fastu gierka działa bez zająknięcia. Odpalasz z dyskietki czy hdd? Masz to samo bez s-s? Jaki konfig sprzętu, jaki system?

Co do strategii, to na pewno można sobie zrobić ranking perków, bo niektóre są nieprzydatne zwłaszcza na początku gry, inne są z kolei bardzo przydatne. No i można trochę się nauczyć zaganiania tłumu tak, żeby mniej przeszkadzał.
1
[#5] Re: Germz Survivor

@teh_KaiN, post #4

Dziwna sprawa, bo w moich testach na 2MB chip bez fastu gierka działa bez zająknięcia. Odpalasz z dyskietki czy hdd?

Dyskietka. Z HDD nie sprawdzałem.

Jaki konfig sprzętu, jaki system?

Goła A1200.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem