[#1] AmiXcom - problem z uruchomieniem wersja 0.8 czy 0.9
Cześć,
może ktoś spotkał się z problem z uruchomieniem nowszych wersji AmiXcom, i jest w stanie mi pomóc? Poniżej co się dzieje:
• zawsze ładuje się 9% następnie zgłasza komunikat jak poniżej i się zawiesza, logi jak poniżej
• błędy dotyczą pliku armors.rul
• pliki AmiXcom-0.9.0\data\UFO oraz AmiXcom-0.9.0\data\TFTD sprawdzałem z wersją oryginalną, mam wydania obu big box na PC-CD oraz kupiłem dodatkowo z GOG - X-COM Terror from the Deep oraz X-COM UFO Defense (bez zmian, jakie wersje bym użył)
• Próbowałem na 3 Amigach z 060 z 040 czy 030/50MHz (wszystkie z OS3.2) oraz emulatorze jak poniżej OS3.9, emulowane 060

[#2] Re: AmiXcom - problem z uruchomieniem wersja 0.8 czy 0.9

@nowy80, post #1

Tu autor portu. To chyba problem z lokalizacja, bo widze teraz ze port sam czyta to z systemu i zawiesza go przecinek zamiast kropki. Zmien na angielski w systemie i sprawdz, albo poczekaj na 0.9.1 i sprawdz. (niedlugo wysle) Zobaczymy czy to to.
1
[#3] Re: AmiXcom - problem z uruchomieniem wersja 0.8 czy 0.9

@angree, post #2

Zmien na angielski w systemie i sprawdz, albo poczekaj na 0.9.1 i sprawdz. (niedlugo wysle) Zobaczymy czy to to.

Dzięki za informacje. Rzeczywiście zmieniłem region na US, oraz język na EN i wszystko ruszyło. Czekam tym bardziej na 0.9.1. Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem