[#1] Bloczki - mini gierka logiczna
Jakby się komuś chciało, i jakby ktoś mógł, to zapraszam do testowania mojej mini gierki Bloczki.
Gra originalnie powstała na dos'a w trybie tekstowym, no i jest port na amigę O_o
Gra jest jeszcze w proszku. Brak screen startowego, muzyki (dźwieki są).
Jeżeli ktos mógłby zasugerować zmiany, poprawki udogodnienia - chętnie dodam.

Tutaj lnk do adfa

3
[wyróżniony] [#2] Re: Bloczki - mini gierka logiczna

@Ralpheeck, post #1

Oprawa graficzna jest bardzo czytelna. Od kilku lat dla mnie to jest bardzo duży plus.

Zawsze lubiłem gry z izometryczną grafiką, ale miałem też z nimi drobny problem. Chodzi o to, że zwykle nie czułem gdzie przesunie się sterowany obiekt gdy ruszę joystickiem. Rozwiązanie znalazło się samo. Zauważyłem, że przy takich grach podświadomie siadam trochę bokiem do monitora i wtedy czuję gdzie jest przód. szeroki uśmiech I to u mnie działa od początku lat 90.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem