[#1] AlienBreed-TKG i RTG
Mam problem z uruchomieniem Alien Breeda - The Killing Grounds w trybie
RTG. Na Amidze + AGA po otwarciu okna RTG nie mozna ustawic zadnego trybu. Probowalem takze na WinUAE + P96 - tu mozna okreslic tryb jednak nastepuje zawieszenie systemu przy starcie gry.
Czy istnieje jakas lepsza lub nowsza wersja nakladki RTG dla Alien Breeda - TKG? Prosze o pomoc.
[#2] Re: AlienBreed-TKG i RTG

@Andrzej Drozd, post #1

Zaraz, czegos nie rozumiem. Jaki jest sens uruchamiac TKG w trybie RTG na AGA?!? O ile mi sie wydaje RTG to dla kart GFX.
[#3] Re: AlienBreed-TKG i RTG

@reactor, post #2

Powstalo RTG pod PPC (WarpOS) dzieki temu TKG powinien pojsc szybciej niz normalnie. Jednak TKG nie chce pojsc nawet na normalnym RTG.

[#4] Re: AlienBreed-TKG i RTG

@Andrzej Drozd, post #1

A jakies namiary na to moge poprosic?
[#5] Re: AlienBreed-TKG i RTG

@Sebastian Rosa, post #4

Aminet gfx/board. Archiwum nazywa sie RTGoesWarpOS.
Wyslalem takze na priva.

[#6] Re: AlienBreed-TKG i RTG

@Andrzej Drozd, post #5

I udało się uruchomić? Jak tak, to czy różnica jest duża?
[#7] Re: AlienBreed-TKG i RTG

@parallax, post #6

Ładny staroć znalazłeś:). U mnie chodziło toto za szybko nawet.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem