[#1] Kody do WORMS
Czesc !
Pomozcie ! Posiadam stary poczciwy sprzecik A600 i od pewnego czasu mam problem z gra WORMS - posialem gdzies kartke z kodami, tymi, co to sie w oryginalnej wersji wpisuje na poczatku, zeby uruchomic i sprawdzic, czy ma sie oryginal. PLEASE !!! Jesli ktos z was posiada, lub wie gdzie mozna zdobyc te kody, napiszcie na maila cokolwiek: jamal@z.pl. Serdecznie dziekuje i pozdrawiam !!!
[#2] Re: Kody do WORMS

@JamaL, post #1

Najlepiej skontaktuj się z drużyną Team 17 i powiedz, że przesiałeś gdzieś kartkę z kodami do Worms i teraz nie możesz uruchomić gry. Może Ci dadzą.

[#3] Re: Kody do WORMS

@JamaL, post #1

Mogę wysłać ci na @

[#4] Re: Kody do WORMS

@parallax, post #2

WOW! Lepiej późno, niż wcale? ;)
Chociaż moim skromnym zdaniem odpowiedź po ponad 7 latach, nawet jak na nasze, amigowe warunki, wydaje się być odrobinę spóźniona...

[#5] Re: Kody do WORMS

@APC74, post #4

No tak, zgadza się. Lepiej późnawo niż wcalawe. Uznałem, że użytkownik JamaL dalej czeka na odpowiedz, więc czym prędzej udzieliłem myślę, że satysfakcjonującej odpowiedzi i nawet nic nie chce w zamian. Pomyślałem, a niech ma, niech se pogra w te wormsy, bo faktycznie gra jest bardzo fajna i się nie nudzi tak szybko. Chociaż moim skromnym zdaniem wersja Worms: The Director's Cut jest zdecydowanie lepsza. Więcej broni, lepsza grafa, ogólnie rzecz biorąc - lepsza zabawa. Polecam tym, którym jeszcze nie grali. Swietna gra. Osiołek najlepszy haha, albo babcia, ku... zajebista jest :) Jeszcze jak podłożyłem swoje sample, to była jazda na maxa :) Kumple wymiękali przy tej grze :)) Polecam!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem