[#1] Banshee
Sciagnalem z sieci banshee.hd (bodajze z back2theroots) i zamontowalem na hd i po zniszczeniu bazy pojawia sie ekran proszacy o wlozenie dysku nr 4 .i co dalej skoro nie mam takiego dysku -cala gra jest przypisy tez .Co robic?Jak ocalic swiat jak zniszczyc ufoludkow?Powaga bardzo podoba mi sie ta giera , a brak ostatniego etapu...sami wiecie.
Dzieki
Marcin
[#2] Re: Banshee

@Marcin, post #1

A u mnie działa bez zarzutu iteż ściągałem z back2roots

[#3] Re: Banshee

@Marcin, post #1

Miałem problem podobny. gra nie chciała mi się uruchomić po instalce na HD. Mogłem grać tylko z dyskietek. Miałem komunikat: Insert disk 1 (na początku). Gra była chyba ze strony amiga.supergamez.hu. Ściągnąłem patcha JST, który dopisał assign bans1: (przedtem był banshee1:). Może też jeszcze coś zmienił.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem