[#1] Eksperyment Delfin - ma ktos opis?
Szukam opisu do gry Eksperyment Delfin. Będę bardzo wdzięczny, gdyby ktoś podrzucił :)
[#2] Re: Eksperyment Delfin - ma ktos opis?

@grabarz, post #1

Przeszedłem tę gierkę za czasów A500. ;))) Teraz mam A1200. Gra poszła razem z 500-tką. Mogę Ci przypomnieć co gdzie trzeba i jak, jeśli podeślesz mi tą grę. Każdy dysk spakuj lzx/dms/lha/zip i wyślij w 4 e-mailach. Mam problemy ze ściąganiem załączników więklszych niż 1M.

PS. AFAIR trzeba wziąć akta & obejrzeć. Wystukać na zegarku coś z kwietnia 20XX, pogadać z żebrakiem, karta ID do teleportu, zabrać kartę Johana Grinna, potem coś było z pęknięciem na kominku (trzeba użyć muszli z gipsu czy jakoś tak). No i deja vu. Sorki za styl & others, ale tak tylko machnąłem to co pamiętam sprzed kilku latek.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem