[#1] GlQuake
Panowie jak sobie pograć na GlQuaku z botami? Bo już mi się znudził stary dobry GLQuake a jak zobaczyłem w demie GLQuakeRouge jak gra się to kopara opadła i zbieram zęby. Poproszę o przepis za rączkę. THX

[#2] Re: GlQuake

@Arbuz, post #1

glquake -game KATALOG_Z_BOTAMI
[#3] Re: GlQuake

@DarQo, post #2

Tia ale skad je wziac?

[#4] Re: GlQuake

@Arbuz, post #3

Sa na ACS CoverCD 7/2000. Jesli niemasz dostepu do tego cd oto linki do innych botow:

ReaperBot

Capture The Flag Bot

TeamFortress Bot
[#5] Re: GlQuake

@DarQo, post #4

Znalazlem w swoich archiwach jakies boty ale... gram sam czemu? gdzie reszta przeciwnikow?

[#6] Re: GlQuake

@Arbuz, post #5

quake -game MOJE_ZBOTY -listen 16 +map dm4

A w konsoli wpisz ADDBOT (tak przynajmniej jest w Reaperze i w wiekszosci botow),
natomiast poleceniem SKILL n ustawiasz poziom trudnosci - gdzie n to 0(easy)-3(nightmare).
Polecam podpiac sobie dodawanie botow pod jakis klawisz np. F1 (bind f1 addbot).

[#7] Re: GlQuake

@DarQo, post #6

THX Działa.

[#8] Re: GlQuake

@Arbuz, post #1

[tresc wiadomosci zostala usunieta przez moderatora]
[#9] Re: GlQuake

@F.P.BINGO, post #8

no i wzbudziles we mnie ciekwosc ;)
[#10] Re: GlQuake

@KAM_, post #9

Powód był jeden - pochwalił się posiadaniem pełnej wersji produktu komercyjnego i zaproponował wysłanie tego produktu przez sieć co na legalne mi nie wyglądało.

Mam jeszcze możliwość chowania i usuwania wątków, ale narazie stosuje taką możliwość jak powyżej.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem