[#1] Kto zgadnie temu chwaîa
Kiedyô na A500 graîem w takâ fajnâ gierkë wyôcigowâ, najgorsze űe nie pamiëtam za cholerë tytuîu. Moűe ktoô mi pomoűe. Gra byîa na jednej dyskietce, jeúdziîo sië samochodem po takich wysokich rampach (raz wyűszych raz niűszych), widok byî tylko z kabiny "pilota". Widac byîo po bokach rury, skîadajâce sië na nadwozie bryki. Samochód strasznie skrzypiaî i bujaî sië na boki. I nie byîo to bynajmniej Stunt Car Racing. Jak ktoô skojarzy tytuî tej gierki (po moim metnym opisie ) to bëdë wdziëczny :D

[#2] Re: Kto zgadnie temu chwaîa

@MarX, post #1

Nie było to Stunt Car Racer ?? czy jakoś tak :D
[#3] Re: Kto zgadnie temu chwaîa

@Olo, post #2

heh a nie napisal MarX ze to nie jest ten Stunt Car Racer ??
[#4] Re: Kto zgadnie temu chwaîa

@dusiu, post #3

Jak dla mnie to opis ten idealnie pasuje do Stunt Car Racer.
[#5] Re: Kto zgadnie temu chwaîa

@mailman, post #4

Tak tak tak ... tu chodzilo o Stunds Car Racing, poszuklem screenow i rzeczywiscie to ta giera. Widocznie pomylily mi sie tytuly (piszac o SCR myslalem o 4D Sports Driving czy jak to tam byîo :D). Anyway dzieki wszystkim za oswiecenie!

Pozdrawiam!

[#6] Re: Kto zgadnie temu chwała

@MarX, post #1

Komu chwała temu chwała, ale ja widze krzaki w tekście zmiast polskich liter. Proponuję zastosować się do wskazówek ze strony głównej forum.

[#7] Re: Kto zgadnie temu chwała

@grxmrx, post #6

OK, mea culpa A teraz ide juz grac w sciagniete przed chwila Stund Car Racing ;)

Pozdrawiam i dosiego roku!

[#8] Re: Kto zgadnie temu chwała

@MarX, post #7

Mozna tez wpomniec ze gra byla takze na C64, duzo ubozsza i wolniej chodzila, ale szczena spadala...do tej pory lepiej mi sie gra niz w amigowa wersje :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem