[#1] Road Rush
Czy udało się komuś odpalić RoadRush na A1200??? Wszystkie wersje do jakich sie dokopałem, nie chcą u mnie ruszać (nawet po kombinacjach w Boot Menu). Ma ktoś może działającą wersję ???...

Pozdrawiam

p.s. A może Road Rush w ogóle nie chodzi na A1200 ???... ;)
[#2] Re: Road Rush

@MarX, post #1

http://www.whdload.de/.

Ciekawe ile jest jeszcze osób, które nie wiedzą o istnieniu tego wspaniałego programu.
[#3] Re: Road Rush

@MarX, post #1

Tak ewentualnie pozostaje JST,ale on chyba jest nie rozwijany!!
[#4] Re: Road Rush

@Krystian Morphos Beta&LSD, post #3

Autor JST przeszedł na WHD i pisze instalery WHDLoad, nawet całkiem sporo ich już napisał i co warto podkreślić nadal tworzy nowe i ulepsza już stworzone :)

[#5] Re: Road Rush

@Krystian Morphos Beta&LSD, post #3

Nie słyszałem o instalce do Road Rash pod JST.
[#6] Re: Road Rush

@mailman, post #2

Ok, ale dyskietki z RoadRush jakie ściągnąłem z netu, mają jakieś błędy - przynajmniej dysk pierwszy. Dlatego pytałem się czy ma ktoś DZIAŁAJĄCĄ wersję (na dyskietkach). Chodziło mi oto czy można ją odpalić po prostu z flopów na A1200. A nad instalowaniem jej na HD nawet nie śmiałem jeszcze myśleć

...no chyba że bez WHDLoad w ogóle nic z tego nie wyjdzie... ;)

Pozdrawiam

[#7] Re: Road Rush

@MarX, post #6

No spoko, giereczke już mam i ostro w nią przycinam (thx dla Andrzeja Drozdy), jednak moje konkluzje są następujące. Giera zdecydowanie NIE LATA z flopów na A1200, dopiero po zastosowaniu "cudownego" WHDLoad wszystko zaczyna chodzić (aż czuć swąd palonej gumy na wirtualnym asfalcie ). Poza tym ADFy z RoadRush jakie można znaleźć na sieci, mają błędy na pierwszym dysku :( No i to by było tyle w tym temacie...

DzieX za pomoc! ;)
Pozdrawiam

[#8] Re: Road Rush

@MarX, post #7

ja swego czasu na 1200 gralem w nia z flopow bez problemow. no i bylo super cracktro skidrow!
[#9] Re: Road Rush

@KAM_, post #8

KAM_ napisał(a):

> ja swego czasu na 1200 gralem w nia z
> flopow bez problemow. no
> i bylo super cracktro skidrow!

W moim przypadku to może wina postępu cywilizacyjnego (040 on board ). Daj gierce trochę techniki i już się gubi

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem