[#1] Kody do Batman Returns
Czolem!!

Czy ma ktoś kody do tej giereczki? Oczywiście najbardziej mile wydziane kody na nieśmiertelność
[#2] Re: Kody do Batman Returns

@MarX, post #1

Na Aminecie w katalogu game/hint znajdziesz cale pakiety kodow, hasel, itp. do gier. Zapewne i cos do gry Batman Returns sie znajdzie - wystarczy poszukac.
[#3] Re: Kody do Batman Returns

@reactor, post #2

reactor napisał(a):

> Na Aminecie w katalogu game/hint znajdziesz cale pakiety kodow,
> hasel, itp. do gier. Zapewne i cos do gry Batman Returns sie
> znajdzie - wystarczy poszukac.

Wiesz, gdyby sprawa była tak banalnie prosta, to bym nikomu nie zawracał gitary (czy tam czegoś innego ;) ). Na Aminecie są kody tylko do Batman The Caped Crusader i Batman The Movie a o Batman Returns ani słowa :( . Ogólne poszukiwania po sieci też nie przynoszą dobrych rezultatów. Stąd moje pytanko na forum

Pozdrawiam

[#4] Re: Kody do Batman Returns

@MarX, post #3

A moze www.cheats.de ?
[#5] Re: Kody do Batman Returns

@reactor, post #4

reactor napisał(a):

> A moze www.cheats.de ?

Niestety pudło :(. Niby jest tam coś o Batman Returns, ale to chyba nie cheaty. No chyba że sie nie doczytałem (z grubsza nie przepadam za niemieckim ). Tak czy owak, klikałem wszędzie gdzie popadnie i póki co lipa...

Ale dzięki!
Pozdrawiam jeszcze raz

[#6] Re: Kody do Batman Returns

@MarX, post #5

Proponuję zainstalować grę przy pomocy WHDLoad. W instalkę wbudowany jest trainer, który wystarczy aktywować tooltype'em. Link do instalki
[#7] Re: Kody do Batman Returns

@mailman, post #6

mailman napisał(a):

> Proponujć zainstalować grć przy pomocy WHDLoad. W instalkć
> wbudowany jest trainer, który wystarczy aktywować tooltype'em.
> Link do
> instalki

Strzał w dziesiątke!!! No ja już się powoli zakochuje w WHDLoad (ale fajnie sie ocenzurowało słowo "zakoc_h_u_j_e" ). Po zainstalowaniu giery na HD, nie trzeba już nawet niczego ustawiać w ToolType`ach. Cheat na nieśmiertelność uaktywnia się przez klawisz C... Więc THX a lot !!!

Pozdrawiam

p.s. Ale się fajnie wymachuje joystikiem przy tej gierce, a tymsamym przedmuchuje zasiedziałe styki

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem