[#1] Stara gra....
Poszukujć takiej starej gry.... Teraz na Aminecie dostćpna jest gra "Total Chaos Aga", przed nią był "Total Chaos" na A500 a przed nią jeszcze gra jaką ledwo już pamićtam. Też w nazwie było "Chaos" i była ona "niedosowa" - co do tego mogć sić mylić, była to jedna z pierwszych moich gierek na Amigć... Szukam jej już bezskutecznie od kilku lat. Jeśli ktoś wie jak ona sić nazywa, albo co wićcej potrafi mi podać gdzie ją dostać, bćdć wdzićczny. Gra ta miała kiepską grafikć, ale to nie miało dla mnie znaczenia bo była wciągająca. Kierowało sić w niej poczynaniami maga, zbierało sić różne rzeczy typu ogniki, garnki w których można było potem gotować jakieś mikstury. Rzecz jasna były i zaklćcia do przywoływania różnych stworów. Grafika była szczątkowa i nieciekawa ale gra mnie do siebie przyciągnćła. Animacji chyba prawie żadnych....
[#2] Re: Stara gra....

@LITWIN, post #1

http://hol.abime.net/get.list?x=176&y=9&S_find=chaos&findwhat=1
[#3] Re: Stara gra....

@LITWIN, post #1

Mimowolnie kojarzy mi się jedynie "Chaos Engine" z klientem z giwerą czarującym z pomocą pocisków penetracyjnych, zbierającym nie garnki i zaklęcia,a granaty :) pozdrawiam :)
[#4] Re: Stara gra....

@aMifan, post #3

Chaos Engine absolutnie nie pasuje do opisu. Miało ładną grafikę i raczej była strzelaninką. Na pewno nie zbierało się w niej garnków, aby coś w nich gotować :)

Może Lord of Chaos?
[#5] Re: Stara gra....

@LITWIN, post #1

Hmmm... ten opis pasuje mi do gry Chaos Heavy. Jest na Aminecie.
[#6] Re: Stara gra....

@LITWIN, post #1

Dzićki Norbert. Chodziło o Lords Of Chaos :D
[#7] Re: Stara gra....

@LITWIN, post #6

ooo LITWIN :) kope lat, chyba z 5 :). Wpadnij kieidys na IRCa na #amiga.rulez albo cwhyc mnie na gadami: 5370621 to obie pogadamy:P amiga rulez :)
[#8] Re: Stara gra....

@sordan/radiator, post #7

Życie mnie zjadło.... GG1044091
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem