[#1] Fantasy Quake
Czy ktos gral w ten dodatek ? U mnie wszystko jest OK konca pierwszego poziomu ( Ilumer Harbor , czy jakos podobnie ) , przy przejsciu na nastepny cos sie blokuje w trakcie ladowania - HD staje , a Quake jest zamrozony . Probowalem wejsc od razu ( przy starcie gry ) do dalszych map , ale dzieje sie to samo . Mam wersje FQ z plyty ACS i druga , ktora niedawno zassalem z sieci - obie zachowuja sie tak samo .

[#2] Re: Fantasy Quake

@Darek S., post #1

To sprawka portu.Jeôli masz na pokladzie PPC - pisz na priv.

[#3] Re: Fantasy Quake

@mi^AMI^, post #2

a nie możecie tutaj rozwiązywać problem - inni mogliby skorzystać :)
[#4] Re: Fantasy Quake

@Jarek, post #3

A może chodzi o podesłanie portu?;) Tutaj więc nie da się tego rozwiązać, chyba, że linkiem:D
[#5] Re: Fantasy Quake

@szulu, post #4

Faktycznie byl to problem portu , okazalo sie , ze v.1.33QuakePPC ktorej dotad z powodzeniem uzywalem nie dawala sobie rady , zeby bylo smieszniej v.2.0 tego samego portu mialem juz dawno zassana , tyle ze nie mialem potrzeby dotad jej zmieniac .

[#6] Re: Fantasy Quake

@szulu, post #4

> A może chodzi o podesłanie portu?;) Tutaj więc nie da się tego > rozwiązać, chyba, że linkiem:D Skoro winny jest port, to... ja też chciałbym mieć ten dobry. Oczywiście, że mógłbyś podesłać ;) ale też podanie linka do miejsca, skąd mozna zassać odpowiedni port też jest dobrym rozwiązaniem :) byłbym wdzięczny...

[#7] Re: Fantasy Quake

@Jarek, post #6

A niby w jaki sposob sie z Toba skontaktowac jesli w profilu nie podales zadnych namiarow ???

[#8] Re: Fantasy Quake

@Darek S., post #7

No wiesz Darku...obiecales;)

[#9] Re: Fantasy Quake

@mi^AMI^, post #8

Mialem na mysli ten swoj

[#10] Re: Fantasy Quake

@Darek S., post #7

Darek S. napisał(a): > A niby w jaki sposob sie z Toba skontaktowac jesli w profilu > nie podales zadnych namiarow ??? > >

O przepraszam... już naprawiam błąd... ;)
gurumedyk@wp.pl
[#11] Re: Fantasy Quake

@Darek S., post #9

A nie napisales mi jak sie sprawuje ten ostatni
Jestem bardzo ciekaw jakie wrazenia :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem