[#1] Symulatory okrętów podwodnych
Jakie jeszcze były wydane symulatory okrętów podwódnych na Amidze? Trafiłem na trzy pozycje: Silent Service 1 i 2 oraz DasBoot... a co z Wolfpack,Seawolf? Były ich amigowe wersje?

[#2] Re: Symulatory okrętów podwodnych

@aMifan, post #1

Chyba 688 Attack Sub...czy jakos tak :)...niepamietam
[#3] Re: Symulatory okrętów podwodnych

@waldiamiga, post #2

Ciekawy był również tytuł SUBWAR 2050. Dużo misji, instaler HD i wektorowa grafika.

[#4] Re: Symulatory okrętów podwodnych

@aMifan, post #1

silent service sprawdzal sie dobrze na 8-mio bitowcach. na amidzie jakos nie wypada w to grac.. =) zwlaszcza ze jest ss2.

acha, nie moge sobie przypomniec tytulu, ale jest jeszcze jeden symulator lodzi podwodnej wyprodukowany bodajze przez ssi. byla to gra niemalze w trybie tekstowym, ale wielu gosci na csag sobie ja chwalilo... pamietam mozna bylo wybierac strone konfliktu (rzecz dziala sie podczas zimnej wojny).

rwijcie mnie konmi, ale tytulu sobie nie moge przypomniec.

nie, i chyba to nie byl ksiazkowy "hunt for the red october".
[#5] Re: Symulatory okrętów podwodnych

@aMifan, post #1

o mam.. "red storm rising" - i nie made by ssi, ale wydziergany przez microprose. nie jest to czysty symulator, ale troche zabawy z tym jest.
[#6] Re: Symulatory okrętów podwodnych

@kempy, post #5

No coś takiego też było. Ja ubolewam że "Silent Service" nie chodzi dobrze ani pod a600 ani na ppc pod emulatorem Nintendo. Jakieś zwiechy,a dla mnie gra mimo 8 lat ma niesamowity klimat. Dwójka to już nie to samo...

[#7] Re: Symulatory okrętów podwodnych

@aMifan, post #6

emulator nes'a? a nie lepiej poprobowac sie pobawic wersja na c64?
[#8] Re: Symulatory okrętów podwodnych

@kempy, post #7

I to jest bardzo dobra koncepcja.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem