[#1] Kolekcjoner
witam wszystkich

Tytuł nie wskazuje jaki bćdzie temat forum ale postaram sić przybliżyć wszystkim o co chodzi. Jestem człowiekiem nadzwyczaj wyjątkowym i moim nietuzinkowym hobby jest zbieranie wszystkiego co mnie interesuje, a mianowicie:

- gry na komputer (oryginalne)
- gry na Playstation (wszystkie)
- gry na Amige (wszystkie)
- sprzćty związane z Amigą (komputery, urządzenia, książki, instrukcje)

I tu pytanie do forumowiczów.
Czy mają w domu, na strychu, w piwnicy właśnie coś z tych rzeczy, które im sić nie przydadzą lub są gotowi wesprzeć kolekcjonera. Może mają znajomych którzy mają takie coś. Chodzi o rzeczy które ktoś mi odstąpi lub sprzeda (za małe piniądze). Jak cos prosze sić kontaktować ze mną na gg albo tu na forum w celu dobicia transakcji. Jestem ze Szczecina, jednak jestem w stanie pokryć wysłanie czegoś do mnie

PS
Nawiąże też kontakty z innymi kolekcjonerami

[#2] Re: Kolekcjoner

@Czarnomag, post #1

Moge Ci wyslac gratis:

Amiga MIDI Pro 2 + oprogramowanie - (c) HDP

Jesli jestes zainteresowany prosze o kontakt na skrzynke.
[#3] Re: Kolekcjoner

@Amig_OS, post #2

OK dzieki bardzo. Skontaktuje sić z Tobą

[#4] Re: Kolekcjoner

@Czarnomag, post #3

Ja znalazłem rozszerzenie pamięci dla A500 (512kB bez zegarka)
[#5] Re: Kolekcjoner

@kmilota, post #4

Mam z dwie takie, wićc dzićki ale nie przyda mi sić to. Dzićki jednak za zainteresowanie.

[#6] Re: Kolekcjoner

@Czarnomag, post #1

Mam strasznie duzo oryginalnych gier (kilkadziesiat) na dyskietkach, z lat 1993-1998. Zalegly mi wrednie na strychu, co prawda musialbym pogrzebac ze skompletowac pudelka z instrukcjami i dyskietkami, ale z checia sie tego wszystkiego pozbede.

Nie oddam jedynie cd32 i 60 plytek do niej ;P
[#7] Re: Kolekcjoner

@Liluh, post #6

spoko. jak narazie nie mam cd32 ani gier do niej. wiec ne potrzebuje tego. ale jakbys chcial sie pozbyc gier to ja jestem chetny. napisze do ciebie na gg.

[#8] Re: Kolekcjoner

@Czarnomag, post #1

mam gry na cd32: Castles II, 3 gry Grandslam (bump'n'burn, golf, jetstrike), oscar i coś jeszcze chyba. Poza tym Atlantyda (A500), Amilab. Jeszcze mam kartę 8 fast do 1200.

[#9] Re: Kolekcjoner

@grain, post #8

Nawiąże z Toba kontakt emailowy. dzićki za zainteresowanie

[#10] Re: Kolekcjoner

@Czarnomag, post #1

A ja mam dwie uszkodzone A500.
[#11] Re: Kolekcjoner

@Liluh, post #6

Witam wszystkich
"Nie oddam jedynie cd32 i 60 plytek do niej ;P"
a moze chcialbys sprzedac??
jezeli kiedys bys chcial to napisz jak bym mial kase to bym kupil.
Do kolekcjonera:
rowniez mam amigi i jakis soft i szukam chetnych na wymiane chyba gl sprzetu i oprogramowania bo gierki to mozna sciagnac praktycznie wszystkie z netu i na ami nagrac jestem z Elku i fajnie by bylo aby tez odezwali sie jacys ludzie z okolic jak co meczcie maila ;)
Amisia rulesssss
[#12] Re: Kolekcjoner

@Czarnomag, post #1

Nie jestem złośliwy ale mnie zastanawia co to za komputer o nazwie ,,komputer'' bo Amiga też jest komputerem.) a jest wydzielona jako inna kategoria.
[#13] Re: Kolekcjoner

@Arbuz, post #12

hehe :D
chodzilo mi o komputer PC :), tak zwany "piec"

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem