[#1] Cannon Fodder Plus
Słyszeliście o czymś takim? Podobno zostało to zamieszczone na jednym z cover dysków magazynu Amiga Power. Jest to jakiś "interaktywny dziennik". Tytuł wyszedł spod ręki Sensible Software i właśnie pojawił się do niego instaler WHDLoad. Posiada ktoś trochę więcej informacji na ten temat, jakieś screeny?
[#2] Re: Cannon Fodder Plus

@mailman, post #1

Pewno... sam wysłałem obraz CAPS gry z prośbą o installer. Zdziwiłem się jeszcze bardziej, kiedy oprócz tej gry, poprzedniej (Cannon Soccer) i kolejnej [Cannon Fodder 2: Alien Levels] znalazłem jeszcze [Cannon Fodder: Not Very Festive]... wie ktoś może o jeszcze jakichś Cannon Fodder'ach???
BTW: CF Plus pokazuje kolejne 4 fazy zaawansowania produkcji gry oraz umożliwia(ło :() wygranie nagrody w quizie którym nalezy wskazać osobę nieobecną na zdjęciu wśród twórców gry. Gdzie mam wysłać screenshoty?

[#3] Re: Cannon Fodder Plus

@Shoonay, post #2

Cannon Soccer to widziałem (tak samo jak widziałem Sensible Moon of Soccer, czy jakoś tak (boisko księżycowe)). Cannon Fodder 2 - Alien Levels był dołączany do jakiejś gazety (cztery levele z misji 17 i 18 Cannon Fodder 2 - czyli nic ciekawego), ale o tym jakimś PLUS nic a nic. Screeny możesz do mnie na priv podesłać.
[#4] Re: Cannon Fodder Plus

@mailman, post #3

czy moglbys przeslac ten obraz na pita4@gazeta.pl please
please
[#5] Re: Cannon Fodder Plus

@Pita, post #4

Ale ja go nie mam :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem