[#1] Alien Breed 3d Special Edition
zapytanie: czy ukazala sie wersja AB3d SE mialo cos takiego wyjsc z poprawiiona grafika i wogule ????
[#2] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@mateusz, post #1

Z tego co mi osobiście wiadomo to nie. Pojawił się tylko patch, który poprawiał to i owo (głównie w sferze dźwięku).
[#3] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@mailman, post #2

a czy takowy patch jest darmowy - jest na aminecie?
[#4] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@mateusz, post #3

Patch jest darmowy. Powinien być na Aminecie. Na pewno był na płytach dołączanych do ACS. A z całą pewnością znajdziesz go na stronie poświęconej serii gier Alien Breed - tutaj (dział Files).
[#5] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@mailman, post #4

dzieki za info - pozdro......
[#6] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@mateusz, post #1

Wyszedł Alien Breed 3D II ale ma koszmarne wymagania (mam 030/50mhz, 32mb fast i Da się grać na małym okinku i w pikselach 2x1).
[#7] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@bartek, post #6

Poszukaj wersji dla CD32 (2MB), jest okrojona, brakuje czegos w grafice, ale na takim procku powinno jakos chodzic. Nawet mam gdzies demo 2MB tej gry :)
[#8] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@Andrzej Drozd, post #7

ZTCW: nie bylo AB3DII dla CD32. Natomiast bywa wersja okrojona dla golych A1200.
[#9] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@reactor, post #8

[#10] Re: Alien Breed 3d Special Edition

@Andrzej Drozd, post #9

aersja AB3D II w wersji 2MB nie jest warta nawet instalacji (nie widac bronii, brak tekstur niektorych, zero efektow) ....... juz lepiej pomeczyc sie troche w malym okienku w 2x1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem