[#1] Lucyplay i StormMesa
Witam.
Ściągnąłem z Aminetu parę gierek pod WarpOSem.
Pierwsza (YAMPG100) potrzebuje biblioteki Lucyplay.library. Ściągnąłem, skopiowałem do Libs, ale krzyczy, że nie może znaleźć (ustawić?) joysticka. O co może chodzić (Joy jest wpięty w odpowiedni port płyty głownej).
Druga gierka (MenoBoxXmas) potrzebuje zainstalowanego StormMesa. Byłem na stronie StormMesa i coś tam ściągnąłem (Mesa Lib 6.1), ale za Chiny nie mogę przegryźć się przez guida i zainstalować to cholerstwo. Napisalibyście o co w tym chodzi! Tylko tak, jak chłop krowie na granicy.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

A1200T + BPPC 200/040/30 + HDD + CDRom + Mediator + Voodoo3 2000 + SB128 + TV

[#2] Re: Lucyplay i StormMesa

@Kitech, post #1

Jesli chodzi o joystick to uruchom gre z parametrami:

-forcejoy lub/i -nojoy

Co do StormMesa'y to ja zainstalowalem z ktoregos covera z MA.
Byl tam instaler wiec wszystko samo sie zainstalowalo.
[#3] Re: Lucyplay i StormMesa

@Phibrizzo, post #2

A może mógłbyś mi swoją StormMesę wysłać na priva?! Ni cholery nie mogę sobie poradzić. Plizzz!!!
[#4] Re: Lucyplay i StormMesa

@Kitech, post #1

Poszlo na priv.
Jakby byly jeszcze jakies problemy to daj znac
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem