[#1] The Feeble Files
Skad mozna sciagnac demo gry The Feeble Files, ktora jest w ofercie Mataya? http://www.matay.pl/index.php?id=opis&nr=33&ps=1055380943
[#2] Re: The Feeble Files

@Andrzej Drozd, post #1

nie mozna

nawet na stronie epic - jest tylko wersja dla Macowki

ta gra jest dolaczona w SB dla Pega

[#3] Re: The Feeble Files

@Kwiatki, post #2

ta gra jest dolaczona w SB dla Pega

Aha...czyli trzeba kupic na Classica jako "kota w worku", albo zobaczyc jak dziala na Pegazie lub Macu...A pojdzie to demo na Maca pod ShapeShifterem?
[#4] Re: The Feeble Files

@Andrzej Drozd, post #3

kurcze nie wiem czy na shapeshifterze pojdzie - i jak pojdzie

moge tylko powiedziec jak wyglada na pegu bo w nia gralem :)

dla mnie fajna przygodowka

[#5] Re: The Feeble Files

@Andrzej Drozd, post #3

Wersję z SuperBundle uruchamiałem także na swojej AmidzeCalssic (zarówno wersję PPC jaki i 68k) i działała bez problemów tak samo jak na Pegasosie. :) Osobiście nie lubię i nie umiem grać w tego typu gry. Może za 2 lata jak się podszkolę "trochę" w angielskim. ;) Tak czy siak nie lubię chodzić po lokacjach i próbować bezmyślnie zbierać wszystkiego co się da i próbować używać wszystkiego na wszystkim.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem