Wątek zamknięty
[#1] sexbiznes
W swoich zbiorach mam grę "WET THE SEXY EMPIRE"(czy jakoś tak).
Piękna grafika(wersje na aga i cgx).W grze prubójesz swoich sił w szeroko pojętym sex-biznesie.Zaczynasz kierując poczynaniami laski która jest barową k....
:DNie mam tu na myśli kelnerki :D :D :D
Niestety wersja językowa zadowala ziomali Adolfa H.Czy ktoś słyszał o w. angielskiej
[#2] Re: sexbiznes

@skobry, post #1

btw: patrzcie czym PODOBNO ostatnio zajmuje sie Eric Schwartz: http://www.furafterdark.com/

[#3] Re: sexbiznes

@skobry, post #1

Podeslj mi ta jak mozna. Bardzo chetnie zobacze jaka z niej k...rolowa :)
[#4] Re: sexbiznes

@Andrzej Drozd, post #3

I mnie też:)

[#5] Re: sexbiznes

@OSH, post #4

To i ja poproszę:D corp_10up@o2.pl

[#6] Re: sexbiznes

@Shoonay, post #2

Fajna stronka szkoda tylko że oglądanie kosztuje 12 dolców. A tak wogóle to Eric nadal nie zapomniał o Amidze i na stronce pisze że jest na niej wykonana
[#7] Re: sexbiznes

@skobry, post #1

Gra jest naprawdę niezła. Gdzieś ją miałem (dawno temu)po angielsku.Nawet nie wiem czy na pegazie pójdzie i poszukam jej aby sprawdzić. Jak znajdę to dam znak.
[#8] Re: sexbiznes

@Lord_10up, post #5

Rany, ilu odrażających zboczeńców.... No tak, chyba też się do nich zaliczam...
Ja również poproszę.

LeMan
[#9] Re: sexbiznes

@Arbuz, post #7

Chetnie zobacze
To moze i dla mie prosze :)
[#10] Re: sexbiznes

@skobry, post #1

Swoja droga to ciekawa sprawa. Gra ukazala sie jakies 5 lat temu, o ile dobrze pamietam i byla to jedna z najbardziej swiezych konwersji z pc. Wet na Amige wszedl raptem rok po piecach (czy cos tak). Szkoda, ze nigdy nie zdobyla szerszego rozglosu, grafika faktycznie jest niezla.
[#11] Re: sexbiznes

@Liluh, post #10

Tutaj link są screeny do wersji pece, czy na Ami również grafika jest taka wypaśna?
[#12] Re: sexbiznes

@Sylwester, post #11

nie wiem jak na AGA ale na BVizji tak samo wygląda jak na piecu.
[#13] Re: sexbiznes

@Arbuz, post #12

Na AGA pewnie Hires laced poszedl w ruch, wiec de facto nie bedzie specjalnej roznicy jesli ktos potrafi sie przyzwyczaic do przeplotu :)
[#14] Re: sexbiznes

@Liluh, post #13

Panowie Wiem że powoli udziela Wam się świąteczna atmosfera,ale mylicie mnie z niejakim Mikołajem
Może byście chociarz coś na wymiankę zaproponowali :D
WET to ładnych kilkadziesiąt MB softu.Zainstalowanie najbardziej okrojonej wersji wymaga 40MB miejsca na twardym.Jeśli dodać do tego to że korzystam z kawiarenki i niemam sprzętu do wyplania-koszta zżerające gdybym wysłał płytkę każdemu ochotnikowi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem