[#1] EXODUS-POMOCY!!!
Kochani, jak przejść misję 20 rasy Zeldow???
Zaczynam z kilkunastoma jednostkami. Buduję kopalnię, elektrownię fabrykę lekkich pojazdów i:
1. Mogę wybudować trzy Laser Vehicle, bo potem komputer stwierdza, że "nie mogę więcej wybudować".
Po wybudowaniu fabryki sprzętu lotniczego mogę wyprodukować jednego Sky Huntera albo jednego Anihilatora. Co jest??? Czyżby celowe ograniczenie??? Na razie mam 2 bazy, w tym jedną zmienioną w fortecę - 14 wieżyczek rakietowych, bez przerwy jest atakowana. A ja nie mogę wysłać więcej jednostek, na bazę wroga, która jest dosłownie dwa kroki od mojej, bo komputer nie pozwala mi na budowę!!!
Gra jest oczywiście oryginalna.

PS. Zróbcie coś z Waszą stroną Exodusa, bo po kliknięciu na opis misji pojawia się błąd 404...

[#2] Re: EXODUS-POMOCY!!!

@OSH, post #1

jak przejść misję 20 rasy Zeldow???(...)

W tej chwili nie pamiętam dokładnie jak to trzeba zrobić, ale zapewniam że się da. Ukończyłem Exodus i jedną i drugą rasą.

PS. Zróbcie coś z Waszą stroną Exodusa, bo po kliknięciu na opis misji pojawia się błąd 404...

Zacytuję co było napisane w newsie, który oznajmiał o zaistnieniu tych stron: Strona poświęcona grze Napalm zawiera dodatkowo szczegółowy opis każdej z 30 misji. Podobne opisy misji planowane są w przypadku pozostałych dwóch tytułów. Liczymy na Waszą pomoc i współpracę w tworzeniu tych sekcji. Swoje opisy i sposoby na przejście poszczególnych misji nadsyłajcie na adres naszej redakcji.

Tak więc na razie nie ma. Postaram się tam wstawić informację o tym.
[#3] Re: EXODUS-POMOCY!!!

@OSH, post #1

Przejrzyj archiwa. Wiele razy już pisałem jak to się przechodzi. Nawet sejvy dałem :)
[#4] Re: EXODUS-POMOCY!!!

@kmilota, post #3

Witam odświeżam temat i potrzebuje pomocy.
Zaczynam grać w Exodus i jak chce zapisać grę to dostaje komunikat że dysk jest full.
Szukałem w prefsah ustawień, patrzyłem czy są jakieś zapisy w ikonach ale nic nie ma.
Odrazu powiem że miejsce na partycji jest dużo. Jedno mi chodzi po głowie za duży dysk lub potrzeba jakiegoś patcha.
Patcha jeszcze nie szukałem chyba ze ktoś ma i poratuje

Ostatnia aktualizacja: 11.12.2016 21:38:48 przez mwb113
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem