Nie moge odpalic gry "Snowman". System wywala request ze nie moze odpalic "T:HOLLYWOOD0.TMP", poniewaz brakuje datatypow. Jak sie nazywa datatyp obslugujacy format .TMP i skad go sciagnac?
Ja w systemie nie mam czegoś takiego jak datatypy TMP, a Snowmana odpalam bez problemu, sugeruje sprawdzić dokładniej SnoopDosem. Nawiasem mówiąć to nie slyszałem o takowych datatypach, wydajem mi sie to dość dziwne...
Gdy pierwszy raz odpalilem ta gre tez zobaczylem takowy komunikat. Sugeroje odpalic SnoopDos tak jak kol. CzAjA proponuje powinienes wszystkiego sie dowiedziec.
No to brakuje guigfxWOS.library oraz renderWOS.library, poczym gra uzywa wersji pod 68k. Czy wogole powstaly wersje WOS tych bibliotek?
Pokombinuje jeszcze z tooltypami...
Snowman-classic ma jakis BUG chyba u mnie ten sam komunikat jest a SnoopDOS nic nie pomoze. Wkoncu pobralem zwyklego Snowman'a (nie classic) i ten dziala odpalil sie bez problemow.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.