[#1] OnEscapee na PC
Mała ciekawostka: na PC wychodzi właśnie konwersja amigowego "OnEscapee". Dziś to chyba rzadkość żeby ami-gry były konwertowane na PC.

[#2] Re: OnEscapee na PC

@PopoCop, post #1

....rzadkosc, a szkoda czasem ... bo taki alien breed:TA to bylby niezly hicior... oczywiscie gdyby wyszedl teraz i jakos "podbajerzony" troche... ;]
[#3] Re: OnEscapee na PC

@PopoCop, post #1

Nie dalej jak wczoraj informowałem o tym tutaj. :D

[#4] Re: OnEscapee na PC

@cactoos, post #2

alien breed TA jest na peceta:)
[#5] Re: OnEscapee na PC

@Sylwester, post #3

Moja wina, wybaczcie!

[#6] Re: OnEscapee na PC

@Fazior, post #4

...ale niestety się różni od oryginału ponoć. Jak czytałem recenzje to wychodziło na to, że jest obcięty i łatwiejszy.
[#7] Re: OnEscapee na PC

@PopoCop, post #1

Pół roku od premiery i już można ją pobrać za darmo (wersja dla PC) ze strony autorów.
[#8] Re: OnEscapee na PC

@cactoos, post #2

Ja osobiście żałuję że takie klasyki jak Gods, FlashBack, Another World ukazały się na "blache". Dla mnie Gods i reszta klasyk jest grą Amigową i tak już zostanie. Nie włączam tych gier na "grzybie". Gryba używam bo musze "płynąć z biegiem rzeki" i tylko dlatego.
Pozdrawiam
Amiga Rulez!

[#9] Re: OnEscapee na PC

@mailman, post #7

Czy mógłbyś podać link do tej strony?

[#10] Re: OnEscapee na PC

@PopoCop, post #9

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem