[#1] Maupiti Island - solution
Szukam solution do "Maupiti Island", ale po angielsku lub po polsku (nie odsyłajcie mnie na Aminet, bo tam jest wersja po francusku).

[#2] Re: Maupiti Island - solution

@PopoCop, post #1

Mam chyba gdzieś w domu (językoznawczyni przetłumaczyła mi kiedyś francuski tekst). Wyślij mi po godzinie 18:00 SMS-a pod nr 501354306 (w celu przypomnienia), to spróbuję znaleźć i podesłać).
Pozdro.
[#3] Re: Maupiti Island - solution

@PopoCop, post #1

Czy ktoś ukończył "Maupiti Island"? Mam przetłumaczony opis przejścia, który jest w komplecie z instalerem WHDLoad. Wg opisu o godz. 3 rano trzeba iść na północną plaże i przeszukać łódkć. Ale żadnej łódki tam nie ma (czekałem do 3.30).
POMOCY!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem