[#1] DUNE
Elo wam syćkim! Mam problem with grą Dune (first czćść). Może mi anyciało podać jakąś pomocną hand?? nie chce znów dostać had strzał od imperatora za brak odpowiedniej liczby kilograms of przyprawa. AJkiś kodzik, cheat, podpowiedź czy save mile widziany. soprano-kill@wp.pl
[#2] Re: DUNE

@[S]oprano, post #1

A po polsku kolega potrafi pisać?

Cheatów do Dune nie ma. Można na Aminecie znaleźć save'y, po wczytaniu których następuje zakończenie gry.
[#3] Re: DUNE

@mailman, post #2

Poprostu mówiąc. Potrzebujć jakiejś porady jak wysałaćsprzćt i inne takie duperele. Oczywiście chodzi o to jak zdobyć wićcej melanżu. Zawsze mi brakuje żeby zadowolić Imperatora. Jak ktoś ma Dune to wie o co chodzi. Najlepiej by było takie opowiadanie w którym mnie poweże przejść. Nie solucja, tylko coś jak w Darkssed. "Wstał rano ze strasznym bólem głowy. Poszedł do łazienki gdzie w szafce z lustrem miał środki przeciw bólowe" itd.
[#4] Re: DUNE

@mailman, post #2

no trzeba przetłumaczyć! Anyciało - Any body - ktokolwiek
[#5] Re: DUNE

@[S]oprano, post #3

Recenzję i solucję znajdującą się na łamach naszego portalu czytałeś?
[#6] Re: DUNE

@[S]oprano, post #4

Oki. Dzićkówa za Sola i Recenzjć. A stan gry nie zapisuje sić w bibliotece przy lustrze, tylko w pokoju Poula przy lustrze. Skąd ty masz te opisy??
[#7] Re: DUNE

@[S]oprano, post #6

Recenzje sam piszę, a solucja Dune jest autorstwa Marka Teleckiego. Podobnie jak i dla niego, dla mnie to też jest biblioteka.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem