[#1] Payback
Co można (oprócz kupna lepszego hardware'u, co i tak trzeba wkrótce zrobić) zrobić aby Payback chodził trochę szybciej bo na karcie Blizzard MkIV 030/50mhz bez FPU bo chodzi trochę przywolno :D

Da się może jakoś wyłączyć efekty dźwiękowe, zmniejszyć ekran gry, lub cokolwiek innego???

Apollo 040/40mhz 64MB RAM - jak będzie się na tym grało (FPS, rozdzielczość, itp, itd.)

[#2] Re: Payback

@Korni, post #1

http://www.aminet.net/package.php?package=game/actio/PaybackUpdate7.lha

[#3] Re: Payback

@Korni, post #2

Napewno ktoś kiedyś zrobił jakieś mapy do Payback'a. Pytanie gdzie są? Czy są dobre?

[#4] Re: Payback

@Korni, post #2

http://www.apex-designs.net/payback_maps.html

[#5] Re: Payback

@Korni, post #4

rozmawiasz sam z sobą?
w takim razie radze wyłączyć komputer
[#6] Re: Payback

@rzookol, post #5

Już naciskam na guzik start i wybieram opcję Zamknij system

Jaką czynność komputer ma wykonać?

blablabla
blablabla
blablabla
Zamknij system

OK

W AmigaOS3.1 nie ma takich męczarń, wystarczy wyłączyć zasilacz i spokój :D

[#7] Re: Payback

@Korni, post #3

Ktoś GGUA zrobił centrum Gliwic do Paybacka, ale on się nie udziela na PPA :D
[#8] Re: Payback

@Korni, post #1

Dawno juz nie gralem w Paybacka. Jak sobie przypominam to dopalalem ta gierke BlazeWCP i bralem jak anjmniejsza rozdzialke na NTSC (zresta zawsze kazda gierka na NTSC chodzi znacznie szybciej niz na PAL`u) No i oczywiscie wylaczalem w Paybacku detale, swiatla iajkies upiekszacze.
[#9] Re: Payback

@MaveRick, post #8

Payback znacznie przyśpiesza po instalce Fblita. Swego czasu robiłem mapkę do Paybacka, lecz Ka chciało abym jej nie skończył i PPC się zepsuło (zresztą i tak stali bywalcy PPA wiedzą o co chodzi:) )

[#10] Re: Payback

@R-Tea, post #7

siema! to ja zrobiłem tą mapke gliwic jest prawie skonczona! i poprawiłem ok: 40 tekstur!!! i teraz jak se ją odpale to moge robic dym "u siebie na ulicach". obsługa edytora wydaje sie trudna co w żeczywistości jest nieco prostrze! tylko trzeba spamietac pół klawiatury!! :P
[#11] Re: Payback

@remi, post #10

No to wreszcie trafie na GGUA, mam nadzieje ze nie zapomniales o tej kafejce?
[#12] Re: Payback

@Andrzej Drozd, post #11

Witam tu remi! Uwaga!Uwaga! :P :P Ninejszym, ogłaszam isz najbliższe spotkanie GGUA(Gliwicka Grupa Użytkowników Amigi) odzbędzie sie 14 maja 2005 W kawiarence internetowej UNINET przy ulicy raciborskiej! :P :P tym którzy jeszcze u nas niebyli radze poszukać informacji na srtonie www.amiga.com.pl lub www.ggua.exec.pl! zapraszamy serdecznie! jeśli ktoś jest zainteresowany Mapką gliwic do paybacka to prosze o wcześniejszy kontakt na 0-888676541!
[#13] Re: Payback

@dj rmx(ggua), post #12

A nie prościej przesłać ją twórcom Paybacka którzy zamieszczą ją na oficjalnej stronie. Nie wydawalibyśmy kasy na telefon...

[#14] Re: Payback

@Lord_10up, post #13

dobra! wyśle ją do tworców jak skoncze ! postaram sie jak najszybciej :P jak ją bede wysyłać na stronke to i ty ją dostaniesz na maila! oto mój dr_remio@wp.pl wyslij mi swoj mail to ci ją wysle Gotową!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem