Wątek zamknięty
[#1] Cannon Fodder na Ami 1200 ESCOM
No własnie mam potćżny problem z tą grą. Otóż gdy sprawdzałem ją na emulatorze - program prosi o dyskietkć drugą. "Przekładam" dyskietki - cos tam sie dzieje a po chwili ekran zaczyna migać na niebiesko i taka czarna dyskietka - ogólnie sajgon. Pomyslałem - emulator jak to emulator - lubi sić sypać. Przegrałem adf'ki na dyskietki i odpalam na Ami.....To samo co na UAE!! Po włożeniu drugiej dyskietki ekran zaczyna mrugać na niebiesko!Próbowałem juz - wyłączyc Cache CPU, emulacje chipsetów OCS, ECS i caly casten mrugający na niebiesko ekran....Próbowałem nawet wersji "crackowanej" przez 2 albo 3 inne grupy (Crystal i jakies tam jeszcze) - zawsze to samo. Czy ta gra nie ma czasem uczulenia na EC020 albo coś takiego?? Jak to uruchomić na A1200 (ESCOM) A propos.....Dzisiaj przeszedłem Alfabet Śmierci :D Wspaniała gra :D

Pozdro

POMOCY :D :D :D

[#2] Re: Cannon Fodder na Ami 1200 ESCOM

@malin666, post #1

Oj, nie przeczytaliśmy na starcie jak skacze zajączek co zrobić przy wymianie dyskietek, oj nie nie...... . No i się zemściło.

Gdy poprosi o włożenie '2', wkładasz mu ją, gdy mignie RAZ na niebiesko - wyjmujesz '2' i wkładasz szybko '1', po czym znów po JEDNYM mignięciu wkładasz powtórnie dysk '2'.

Działa? Działa. I działąć będzie i na WinUAE i na 100% Amidze

PS: piwo mi się należy ;)

[#3] Re: Cannon Fodder na Ami 1200 ESCOM

@AlaN, post #2

Piwo dostaniesz pocztą.... Jesli mi sprzedadzą w sklepie bez okazania dowodu. Grać już grałem ale te niebieskie ekrany wyskakują co chwila i trzeba sie bawić w wachlarz....Na dłuzszą mete jest to co najmniej kłopotliwe. Ale misje są o niebo lepsze niż w CF2

pozdro :D

[#4] Re: Cannon Fodder na Ami 1200 ESCOM

@malin666, post #3

A propos jest jakiś sposób na te ekrany?? To jest naprawde uciązliwe..Nie mowcie tylko ze HDD :D

[#5] Re: Cannon Fodder na Ami 1200 ESCOM

@malin666, post #4

A gdybyście mieli oryginały to nic by nie mrygało

Zamknąć wątek, czy sami sobie darujecie?
[#6] Re: Cannon Fodder na Ami 1200 ESCOM

@mailman, post #5

Chyba sobie podaruje.......Musze skąść zassać nie zcrackowaną wersje :D

[#7] Re: Cannon Fodder na Ami 1200 ESCOM

@malin666, post #6

Proponuję kupić!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem