[#1] PD Pack #7
Kiedys w 1998 mialem taka dyskietke o nazwie PD Pack #7 (choc na 100% nie jestem pewien). Byla na niej gra Tanx oraz jakas rozgrywajaca sie na sniegu (Ice...World??? - to bylo demko z 2 etapami). Bylo tez demo scenowe grupy Sanity i w innym katalogu modul muzyczny. Najbardziej z tego wszystkiego chialbym wlasnie ten modul (jak bedzie cala dyskietka jako dms to tez obleci ;)). Produkcje PD to chyba sa za free rozdawane, nie?

[#2] Re: PD Pack #7

@El Amigos, post #1

Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale jest dyskietka z "Tanx" i czymś innym: http://borrowedtime.emuunlim.com/assassins/. Może to akurat to czego szukasz.

P.S.
Dorób wreszcie do swojego avatara animację z rozwiązywaniem kokardy!!! :P

[#3] Re: PD Pack #7

@Kitech, post #2

Co do PSu; mysle ze by nie przeszla...

[#4] Re: PD Pack #7

@Kitech, post #2

Gra Tanx to jest na Aminecie, nie o nia mi chodzi, lecz o ten modul. Dyskietka musi miec nazwe PD pack [i numerek].

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem