[#31] Re: PSV Eindhoven

@Mat, post #25

Mam wkońcu grę PSV Eindhoven - grałem na niej kilka lat temu na amisi 1200 (z lekka rozbudową) - chciałem ją uruchomić teraz na Morphosie (Pegasos II) - co w tym celu muszę zrobic jakiś emulator, bioblioteki? Gre wypaliłem na CD - posiada instalacje, jednak po kliknięciu na nią nic się nie dzieje:( Będe wdzięczny za kazdą pomoc !!
[#32] Re: PSV Eindhoven

@Baron Althaar, post #1

z checia udostepnilbym ftp'a (gra juz lezy), bo problem z torrentami polega na tym, ze maja krotka "zywotnosc" ( tym bardziej malo popularne), ale niestety kolejny problem to brak kontaktu z autorem w celu uzyskania zgody na taki zabieg ( wysylalem mejla pod 2 rozne adresy znalezione w sieci , ale niestety zero oddzewu )
[#33] Re: PSV Eindhoven

@cactoos, post #32

Moim zdaniem nie powinno być z tym żadnych problemów w sensie praw autorskich - gra jest i tak freeware.
[#34] Re: PSV Eindhoven

@madman15, post #33

nawet w guide było napisane cos takiego że gre mozna rozpowszechniać dowolnie, jedynie mozna pobierać oplate za nosnik...

Jakby ktoś chcial płytke to moge przegrac i pocztą wysłać.. a jesli z Łodzi to moge doręczyć bezpośrednio :]

Ostatnia modyfikacja: 26.01.07 22:09
[#35] Re: PSV Eindhoven

@Mir3k, post #34

no tak, faktycznie w guide pisze wyraznie ;] ciagle myslalem, ze tylko ACS mial licencje na to. ok...

http://cactoos.net/amiga/psv/index.html
[#36] Re: PSV Eindhoven

@cactoos, post #35

No to mój torrent wylatuje - i tak nikt nie ściąga już.
[#37] Re: PSV Eindhoven

@madman15, post #36

Bo te osoby co chcialy i mogły to juz sciagnaly i z torrenta.
Teraz inni bedą mogli przez ftp.
[#38] Re: PSV Eindhoven

@madman15, post #36

Wielkie dzięki za udostępnienie PSV:) gierke już pobrałem, jednak nie miałem za bardzo możliwości się nią zając od tego czasu, teraz chce to naprawić:) I tu mam do Ciebie pytanko, gra jest podzielona na kilka partów - jak je rozpakować, wszystko do jednego folderu, nakryć pliki czy jak?:)

Próbowałem jakoś rozpakować pliki powsadzałem recznie do folderów jednak gra wchodzi do AMOS`a i będe, bede wdzięczny za pomoc bo na pewno robie cos źle:)

Pozdro
Uzdi
[#39] Re: PSV Eindhoven

@uzdi, post #38

rozpakuj wszytsko do jednego folderu, powinno byc gites :]
[#40] Re: PSV Eindhoven

@uzdi, post #38

jesli mozna cos poradzic...

jesli masz te archiwa w jednym katalogu, to najwygodniej i najpewniej bedzie jak dasz

lha x psv#?.lha

i w tym katalogu zostanie utworzony nowy katalog (psv). po rozpakowaniu wszystkiego odpal skrypt - PSV - albo z ikonki normalnie , albo poprzez execute i po skopiowaniu wsyztksich fontow, bibliotek itd zrob restart dla pewnosci ( mi za piewrsyzm razem psv nigdy nie dzialal bez restartu - "dziwny" komunikat, ze za malo ramu ;] , pewnie kwestia konfiguracji interpretera amosa, n o niewazne), po restarcie powinno dzialc juz normalnie poprzez odpalanie z ikonki ( albo z cli przez execute, jak tam jest Ci wygodniej)
[#41] Manager PSV

@Baron Althaar, post #1

Ta gra rządzi :)
Kiedyś miałem, potem płyty z ACS'u się rozeszły po znajomych i... po paru latach chciałoby się zagrać! (w oczekiwaniu na program nadawać będziemy muzykę :))

Zna ktoś namiar na necie, albo ma do odsprzedania płytkę ACS'u?

P.S. AMOS RULEZ ! :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem