[#1] UFO in ukryty statek
Nie wiem czy ktos jeszcze to odkryl i czy ten temat juz byl, ale kiedy daaawno temu gralem w UFO pojawil sie maly blad. Nie pamietam w jakich okolicznosciach, ale wyslkalem bodaj Avengera na UFO i chyba podczas lotu wystapil owy blad, ktory zamienil mojego wypasionego Avengera na... Weapon-1 (czy cos takiego). Byl to tylko mysliwiec w ksztacie jakiegos kwadratowego UFO z jakas kiepskawa bronia i predkoscia mniejsza niz Skyranger:/... Troche sie zdenerwowalem (w koncu Avenger za takie cos...), ale bylem tez zafascynowany:)... W koncu odkrylem jakis ukryty statek:]. Moze komus tez sie to udalo?
[#2] Re: UFO in ukryty statek

@remas_lex, post #1

Gram w uFO do dzisiaj i niestety nie odkryłem nowego ufo, za to widziałem w UFO Alien Cloning facility czy jakoś tak. Dostałem to po zdobyciu UFO-Battleship.. może to jakiś błąd bo niedało się tego przebadać. Po prostu siedziało to w magazynie i nic nie dało się z tym zrobić .
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem