[#1] Gry L.K. Avalon
Czy L.K. Avalon udostępnił gdzieś swoje amigowe gry za darmo? Wchodziłem na ich stronę, są tam gry do pobrania, ale dla PC :(

[#2] Re: Gry L.K. Avalon

@PopoCop, post #1

A ja mam pytanie, co sie stalo ze stona Mirage RetroAttack. Nic nie mozna z niej sciagac. Dlaczego?

[#3] Re: Gry L.K. Avalon

@PopoCop, post #1

Gdy z nimi ostatni raz rozmawiałem, to o tym myśleli. Mogę spróbować ponownie się z nimi skontaktować.
[#4] Re: Gry L.K. Avalon

@mailman, post #3

W takim razie skontaktuj się, jeśli można prosić. Coś długo nad tym myślą...

[#5] Re: Gry L.K. Avalon

@PopoCop, post #4

Już to zrobiłem. Nadal się zastanawiają.
[#6] Re: Gry L.K. Avalon

@mailman, post #5

Myśliciele kurde ;)
Pewnie nie mają już oryginałów swoich "dzieł" i wstydzą się umieścić piraty...

[#7] Re: Gry L.K. Avalon

@PopoCop, post #6

albo chcieliby jeszcze na tym zarobic .... AHHAHAHahahah
[#8] Re: Gry L.K. Avalon

@selur, post #7

Wbrew pozorom to nie jest takie proste, gdyż w produkcji tych gier brały udział osoby trzecie, które w jakiś tam sposób są powiązane z całością i mają do tego prawa. LK Avalon w większości przypadków wydawał gry na licencji. Aby udostępnić te tytuły, musi uzyskać zgodę autorów, a z tym może być nie lada problem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem