[#1] Installery
Jest ich wiele zwłaszcza na WHDLoad.Niektóre zrobione niepotrzebnie.Np. do gniotów w które pewnie nikt nie gra,lub do gier z którymi można poradzić bez WHDLoad.
Do jakich gier waszym zdaniem przydały by się installki(niekoniecznie WHD)
Otwieram listę.może da się coś zrobić:

merchant colony
pioneers

p.s. Są też installery skaszanione np. abandoned places II

[#2] Re: Installery

@skobry, post #1

To nie lepiej od razu wysyłać zapytanie na listę WHDLoad? Ktoś zazwyczaj podejmie się zadania i poprosi o podesłanie obrazów dysków. Bez dostępu do obrazów raczej się za to nie wezmą (choć możliwość korzystania z IPF-ów trochę tę sprawę zmienia).

Są też installery skaszanione np. abandoned places II

Co to znaczy, że jest on skaszaniony? U mnie działa.
[#3] Re: Installery

@mailman, post #2

A u mnie kaszani się jeszcze przed prośbą o dyskietkę :(

[#4] Re: Installery

@skobry, post #3

Zapytam tylko, czy na pewno próbujesz z wersją oryginalną?
[#5] Re: Installery

@skobry, post #1

Inst. WHD sa najbardziej przydatne do gier Team 17 czy Psygnosis. To, ze wyszlo pare gniotow (installerow do gier-gniotow), to dlatego, ze do wszystkich dobrych gier juz sa. :)

[#6] Re: Installery

@mailman, post #2

>> Są też installery skaszanione np. abandoned
>> places II

> Co to znaczy, że jest on skaszaniony? U mnie
> działa.

Tak ci działa, że pierwszych podziemi nie możesz skończyć. Wersja WHDLoad NIE LIKWIDUJE ZABEZPIECZENIA, jedynie je opóźnia... mimo że teoretycznie powinna likwidować. Dlatego po pewnym czasie w wyniku tego błędu "zabija" tobie całą drużynę. O wiele lepiej pograć w instalkę JST wersji bez zabezpieczenia (z WHDLoad nie działa), mimo iż nie ma wyjścia do OS
[#7] Re: Installery

@mailman, post #2

Swojâ drogâ wersja zostaîa wystawiona jako "patched abandonware" przez samych jej autorów. Wystarczy poszukaę po necie, űeby jâ znaleúę

Ostatnia modyfikacja: 21.09.05 21:48
[#8] Re: Installery

@Solo Kazuki, post #6

To już inna para kaloszy. Koledze gra się w ogóle nie uruchamia, a u mnie nawet da się grać :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem