[#1] Outro w SkeletonCrew
Witam. Bardzo dawno temu (jakiś rok) udało mi się przejść taką grę SkeletonCrew - strzelanina w żócie izometrycznym. Miałem ją w wersji Whdlooad z strony back2roots. Niestyty po pokonaniu bossa na ostatniej planszy (the cadavar) gra wywalała komunikat o błędzie i powracała do wb. Czy wie ktoś jak wyglądało outro, co w nim było? Jakaś animacja :) czy inne coś ?

[#2] Re: Outro w SkeletonCrew

@ZigZag85, post #1

W rzucie - http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=55413
Nie jestem purystą, ale czasami to aż w oczy kole :o

Co do tematu to nie wiem jak wyglądało zakończenie.

[#3] Re: Outro w SkeletonCrew

@grxmrx, post #2

Przepraszam, widać szybko pisałem, trochę za szybko.

[#4] Re: Outro w SkeletonCrew

@ZigZag85, post #3

Też miałem ten problem w wersji WHDLoad. Ale potem odpaliłem grę z dyskietek i obejrzałem outro. Jest to zeskanowany obrazek z pudełka gry (trójka bohaterów) i "lista płac".

Ostatnia modyfikacja: 11.12.05 20:17
[#5] Re: Outro w SkeletonCrew

@PopoCop, post #4

To chyba zamyka ten temat. Dzięki, widzę że dużo nie straciłem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem