[#1] teledysk CF
Trochę się zastanawiałem czy dać to tu czy do hydepark'u, ale co tam :
http://amigamuseum.commodore.fr/Fichiers/pubs/videos/cannon_fodder_video.mpeg Miłego oglądania!

[#2] Re: teledysk CF

@ZigZag85, post #1

Ekstra!! :D Co to za goście? Który to Jools? ;)

[#3] Re: teledysk CF

@Kokos, post #2

Świetny filmik, powinni zrobic remake CF i dolozyc ten filmik :D
[#4] Re: teledysk CF

@witekk, post #3

Najlepszy jest koleś, który przytyka sobie lufe do ust i udaje, ze gra na saksofonie... A co tam robi Kaczus? :>

[#5] Re: teledysk CF

@ZigZag85, post #1

Fajny filmik! Kto wpadł na taki pomysł?

[#6] Re: teledysk CF

@Dawi, post #5

Ten film był kiedyś do wygrania w konkursie organizowanym przez CU Amiga (lub inne pismo angielskie). Mam nawet ten numer z tym konkursem.
[#7] Re: teledysk CF

@Dawi, post #5

Oczywiscie to chlopaki z Sensible Software. Zdaje sie ze z tej samej "sesji w plenerze" pochodza zdjecia w czolowce CF.

[#8] Re: teledysk CF

@recedent, post #7

Ja nic nie wiem no prawie nic. To że to są Ci goście co robili CF to się domyśliłem, ale o przyczynach powstania tego czegoś nic nie wiedziałem. Kaczor się pojawił bo kiedyś w USA jak się oglądało w kinie filmy przed pokazem to leciały reklamówi różnych użędów w tym woja, oni używali krótkich kresówek od Walta Disneya z Kaczorem D. :) A tak pozatym dziś to umieściłem i już było tyle razy oglądane. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania.

[#9] Re: teledysk CF

@mailman, post #6

Sprawdziłem - to nie CU Amiga, lecz Amiga Action.
[#10] Re: teledysk CF

@ZigZag85, post #1

Super!!!!

P.S. Podobno "Cannon Fodder" w wersji CD32 miał intro w formacie .mpg - czy to prawda?

[#11] Re: teledysk CF

@ZigZag85, post #1

wow ale fajne :))
wedruje do archiwum :D

[#12] Re: teledysk CF

@AmiChris, post #11

cuuudne ja mam w komorce MIDI CF ;-]

Moze ktos ma amigowe mody w MIDI ????AmiChris napisał(a):
[#13] Re: teledysk CF

@ZigZag85, post #1

Nie masz może oryginału, to zn Intra. Jak masz to wyślij na mój adres. Ta nuta jest zajebista.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem