[#1] Cheaty do "Watchtower"
Kolejna moja prośba o pomoc: szukam cheatów do Watchtower.
Znalazłem gdzieś jakieś cheaty w postaci kodów, które wpisuje się w momencie, gdy w gra weryfikuje swoją "oryginalność" (prosi o podanie kodu z instrukcji). Niestety nie mogę z nich skorzystać, bo w wersji WHDLoad (którą dysponuję) nie można wpisać żadnego kodu - "copy protection" jest pomijane...

[#2] Re: Cheaty do "Watchtower"

@PopoCop, post #1

Z tego co wiem, to są jedyne kody do tej gry. Napisz może do autora slave, aby tooltypami CUSTOM uaktywnił te kody.

P.S. Ta gra wbrew pozorom nie jest taka trudna i można skończyć ją bez ułatwień :D
[#3] Re: Cheaty do "Watchtower"

@mailman, post #2

P.S. Ta gra wbrew pozorom nie jest taka trudna i można skończyć ją bez ułatwień

Wymaga przyzwyczajenia przede wszystkim. Nie przypominam sobie drugiej takiej gierki, gdzie pociski leca z ta sama predkoscia, co sie bohater porusza. :)

[#4] Re: Cheaty do "Watchtower"

@El Amigos, post #3

Widać nie grałeś w Banshee na Winuae w wersji starszej od 8.x. Tam można latać szybciej niż samonaprowadzane pociski i z prędkością zwykłych pocisków. To że nie widać "listwy" po lewej stronie to inna sprawa.

[#5] Re: Cheaty do "Watchtower"

@mailman, post #2

W Watchtower pogrywałem kiedyś, ale nie udało mi się przejść choć jak dobrze pamiętam to przechodziłem jakieś miasto z wagonami i coś tam jeszcze dalej ;).
Ale gra jest fajna tylko szkoda właśnie, że nie ma passwordów do leveli albo "sejwów-międzylevelowych" ;).

Polecam na c64 grę Purple Heart.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem