[#1] NetPanzer
Wyczytałem w readme od NetPazer'a, że można grać nietylko przez internet (jeszcze nie kupiłem rutera :( ) ale również z botami. Lecz gdy opalam grę to pisze mi, że wymagana jest biblioteka bsdsocket.library. Szukalem na Aminecie takiej ale jakoś mi się nieudało... Może komuś się udało odpalić tą grę pod MOSem, bez internetu?

[#2] Re: NetPanzer

@Korni, post #1

że wymagana jest biblioteka bsdsocket.library

Odpal dowolny stos TCP/IP (np. Miami wystarczy włączyć (jako program, nie trzeba być Online)) i już biblioteka bsdsocket jest w systemie.
[#3] Re: NetPanzer

@Korni, post #1

A czasami biblioteka bsdsocket.library nie jest tworzona dynamicznie przy połączeniu z netem ??.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem