[#1] Cyber Force
Jestem maniakiem tej gry ale nie moge dać sobie rady w Pierwszej planszy z otwarciem DRZWI D. Prosze o pomoc, może jakieś kody do plansz?? dzićki. NIech AMIGA bedzie z wami ;)
[#2] Re: Cyber Force

@przemekooo, post #1

Maniak to zazwyczaj grę zna na wylot
[#3] Re: Cyber Force

@mailman, post #2

A maniak też się może zaciąć ;P. Pomocy !!!!!!!!!
[#4] Re: Cyber Force

@przemekooo, post #3

Ale nie na pierwszym etapie!
[#5] Re: Cyber Force

@mailman, post #4

Jak już się tak ze mnie "nabijasz" to może byś pomógł??
[#6] Re: Cyber Force

@przemekooo, post #5

Nie grałem w tę grę, ale jest kilka rzeczy które najlepiej sprawdzić, dobrze jest się czasem wrócić, zobaczyć czy nie otworzyły się jakieś dzrzwi wcześniej, może przeoczyłeś jakiś przedmiot - klucz, może źle stanełeś przy drzwiach?

[#7] Re: Cyber Force

@ZigZag85, post #6

Ta gra ma upierdliwe sterowanie, sporo zależy od milimetrów i wyczucia w opanowaniu postaci. Próbuj nadal, wyjdzie Ci przypadkiem, kiedy już się poddasz.
[#8] Re: Cyber Force

@przemekooo, post #1

Dzięki za słowa otuchy. MOZE ktos jescze cos pomoze?? ODDAM SIE ZA ROZWIAZANIE TEJ ZAGADKI :))))
[#9] Re: Cyber Force

@przemekooo, post #8

Czesc Wszystkim!

Posiadam kody i solucje do Cyber Force, jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt. Szukam plikow *.adf które kiedys wystawil "Mirage" do sciagniecia.

[#10] Re: Cyber Force

@przemekooo, post #1

Ja równiez jestem maniakiem tej gry :) w koncu jestem jej tworca (w polowie, inforamtyk to druga strona medalu). Jeszcze raz prosze o pomoc, podajcie mi linka lub wyslijcie na maila pliki "adf" z "cyber force". Wiem ze to glupio wyglada ale nie posiadam juz amigi i pozostalo mi tylko to :(. Kiedys sciagnalem ze stronki mirage (adf-y) ale teraz strona nie dziala, a moje pliki gdzies posialem :(

Za pomoc z gory dziekuje,
Bilu

p.s.
w dowod wdziecznosci wysle kody, solucje i cheaty :)

[#11] Re: Cyber Force

@Bilu, post #10

Witam!

Znalazlem miejsce w sieci, gdzie leza adfiki z Cyberem.
Namiary wyslalem na Twojego maila.

Pozdrawiam!

P.S.

Witam całe Forum!

[#12] Re: Cyber Force

@paollo, post #11

Wielkie dzięki wszystkim za pomoc, jesli ktos potrzebuje pomocy, solucji itp.
to piszcie na maila time007@interia.pl

Pozdrawiam,
Bilu

[#13] Re: Cyber Force

@s2325, post #7

Ta gra ma upierdliwe sterowanie,

Swiete slowa. Po tym jak zaliczylem genialnego Flashbacka (przedtem był jeszcze Another World), to uznałem że w Cyber Force grać się nie da. :D

[#14] Re: Cyber Force

@El Amigos, post #13

to racja, spapralismy ta gierke troche :( ale jak na tamte czasy to mysle ze nie wypadla najgorzej ?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem