[#1] TFX
Hej, czy ktoś może dysponuje choćby demem tej gry-widma? Lub ma jakieś namiary, gdzie możnaby kupić jeszcze oryginał... Byłbym bardzo wdzięczny, chciałbym zobaczyć toto w akcji na mojej Ami :)

Ostatnia modyfikacja: 21.02.06 21:19
[#2] Re: TFX

@Jacques, post #1

Z tego co pamiętam, to TFX został wydany na CoverCD jakiejś zachodniej gazety o Amidze. Chyba "CU Amiga"...

[#3] Re: TFX

@Jacques, post #1

Daaaawno to sprawdzalem ale pamietam, ze niezbyt szybko to chodzilo na 060/50. :)
[#4] Re: TFX

@MDW, post #3

A to dziwne Bo u mnie na 030/50 MHz + FPU z detalami na full (jedynie ograniczone pole widzenia) chodzi po prostu dobrze. Wiem, że "dobrze" to pojęcie względne, ale na podstawie tego co widzę u siebie, na 060 powinna być burza ;)

[#5] Re: TFX

@Jacques, post #4

Eeeee... chwila... To masz już TFX'a czy dopiero go szukasz?

[#6] Re: TFX

@PopoCop, post #5

Już nie szukam

[#7] Re: TFX

@Jacques, post #6

Mi na 040/40 zamula .... dziwne żeby na 030 chodziło dobrze. Inna sprawa - jest gdzies na necie guide/instrukcja do samej gry ???

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem