Wątek zamknięty
[#1] [ kupię ] Gry na Amige 500
Witam,
Kupiłem dzisiaj Amigę 500 (taką jak kiedys miałem przed laty)...
Oczywiście to najukochańszy komputer jaki kiedykolwiek istniał - swoją pierwszą miałem (dostałem w prezencie) kilka dni po targach w Berlinie na których się ukazała. Pomyślałem ze wróce po latach zatem witam wszystkich serdecznie.

Szukam gier (na dyskietkach Amigowych) i oczywiście za nie zapłacę.

- GOAL!
- LOST PATROL
- NORTH & SOUTH
- VIKING'S CHILD
- TIP OFF 2
- NAM 1965-1975
- DISCOVERY
- TV BASKETBALL
- SWOS (2)?
- RICK DANGEROUS 2

i kilka innych (moze dopisze z czasem)

+ jakies najlepsze dema z muzyka elektroniczna itd...
pozdrawiam i prosze o kontakt
[#2] Re: [ kupiê ] Gry na Amige 500

@retrotott, post #1

Proponuję dać ogłoszenie na Giełdzie lub poszukać na Allegro.
[#3] Re: [ kupię ] Gry na Amige 500

@retrotott, post #1

Jeju...Chwała Ci za to, ale nie balamuc ludzi. Chyba ze jestes kolekcjonerem oryginalow ;)

Popatrz, "goła" A1200 (za 100 zl) naprawde duzo nie rozni sie od A500. Ba! Kompatybilność A1200 jest tak duza jak A500 do A500+ (z kickiem 2.0). Nadodatek istnieje kickstart 1.3 w wersji dyskietkowej dla "golej" A1200, dzieki czemu ogolnie kompatybiloność wzrasta do 95-98% :P

A do czego daze? Do tego ze majac A1200 bez problemu przeniesiesz sobie gry z internetu na dyskietki. Ba! Odpalisz nawet wersje ktore maja wiecej kolorow ;)
[#4] Re: [ kupiê ] Gry na Amige 500

@Andrzej Drozd, post #3

Wszystko super świetnie ale nie zależy mi na A1200 ani żadnej innej. Miałem (i teraz znowu mam) Amigę 500 ( z rozszerzeniem do 1MB).
Na PC mam emulator i kilkaset jak nie kilka tysięcy gier i programów na Amigę 500, którą mogę emulowac.

To nie to samo.

Dlatego bardzo dziękuję za rady i porady natomiast bardzo proszę o odpowiedzi na temat. Nie chodzę po prośbie. Chętnie zapłacę!

INTERESUJĄ MNIE ORYGINAŁY!

Dlatego ogłoszenie jest jak najbardziej aktualne. Zależy mi na tym żeby nie wywoływac niepotrzebnej dyskusji. Wszystko bardzo konkretnie podane jest w pierwszej wiadomosci.

Pozdrawiam miłośników Amigi!

Ostatnia modyfikacja: 11.03.06 00:30
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem