[#1] Uridium 2
W grze Uridium 2 po wylądowaniu na powierzchni statku kosmicznego przechodzi się do jego wnętrza i niszczy "kulę". Po jej zniszczeniu pojawiają się bonusy, a z góry leci deszcz kamieni. Zbieram te bonusy, ale po jakimś czasie kamienie pozbawiają mnie życia, bo nie daję rady uniknąć trafień. Moje pytanie brzmi: czy celem tego etapu (po zniszczeniu kuli) jest poprostu przetrwanie deszczu kamieni, czy coś jeszcze trzeba zrobić?

[#2] Re: Uridium 2

@PopoCop, post #1

To wszystko. Z tego co pamiętam ilość zebranych power-up wpływa na moc statku w kolejnym etapie.
[#3] Re: Uridium 2

@PopoCop, post #1

Niech zgadnę: nie wiesz, że przytrzymując dłużej przycisk FIRE aktywujesz teleport?

[#4] Re: Uridium 2

@Solo Kazuki, post #3

Teraz już wiem! ;)

[#5] Uridium 2 - ile poziomów?

@PopoCop, post #1

Kolejne pytanie dotyczące Uridium 2 - ile poziomów ma ta gra? Póki co dochodzę do 2-4 i nie wiem, czy to już 50% gry, czy może dopiero 3%...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem