[#1] pseudo-speedway z "reklamami"
Szukam gry w której występowały śmieszne montaże reklam. Gra to był pseudo speedway (żużel) kropkami, była na jakimś ACS CD

Właściwie nie zależy mi tyle na samej grze, co na tych reklamach (były to bodajże moduły PT)

[#2] Re: pseudo-speedway z "reklamami"

@Solo Kazuki, post #1

A nie chodzi Ci czasem o stare demo pt. "Reklamy"?

[#3] Re: pseudo-speedway z "reklamami"

@PopoCop, post #2

To i ja się podepnę: Są na Ami dostępne jakieś wyścigi typu speedway(nie menegery, tylko "ty jestes zawodnikiem")?
[#4] Re: pseudo-speedway z "reklamami"

@PopoCop, post #2

Też... ale w demie "Reklamy" było ich mniej. W tamtej grze były te z dema i dodatkowo inne.

[#5] Re: pseudo-speedway z

@Solo Kazuki, post #1

Ta gra to Crazy Speedway. Byla na ktoryms ACS z 98 roku chyba.
Do dzis pamietam tekst jednej reklamy z niej: "Wszedzie na swiecie gdzie zyja wspaniale psy, jest tylko jedned pokarm czempionow - polskie czipsy z polskich ziemniakow!" :D
Albo: "po co ci żona, wystarczy kotka" :D

Ostatnia modyfikacja: 09.04.06 15:06
[#6] Re: pseudo-speedway z "reklamami"

@Mat, post #5

Niestety, wersja na AmiNecie nie posiada reklam
Czy może ktoś ma wersję z reklamami? Byłbym wdzięczny za podesłanie.

[#7] Re: pseudo-speedway z "reklamami"

@Solo Kazuki, post #6

Dzięki Mirziomowi mam w końcu te reklamy. Wystawiam je na

http://members.lycos.co.uk/kazuki/Public/

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem