[#1] Super Street Fighter Bzdura Attack
Sorki za "fanowską upierdliwość", ale przez przypadek czytając różne artykuły przeczytałem artykuł

http://www.ppa.pl/artykuly/artykul.php?idd=7&ids=22&id=427

w tym momencie nie mogąc wytrzymać bzdur napisanych na temat serii Street Fighter dopisałem komentarz

http://www.ppa.pl/artykuly/art_komentarze.php?idd=7&ids=22&id=427

a na przyszłość radzę ludziom biorącym się za jakiś temat dokładnie go zbadać, a nie pisać glupoty, bo może się okazać że przeczyta to jakiś fan...

[#2] Re: Super Street Fighter Bzdura Attack

@Solo Kazuki, post #1

Autorzy artykułów nie są alfą i omegą. W jednym temacie mogą być mistrzami, a w innym miernotami. Tak to już ten nasz świat jest skonstruowany. Zawsze trafi się coś, co nie spodoba się jakiemuś fanowi, a piętnowanie (bo to raczej nie jest krytyka) tego na forum nic nie daje. Dałeś wyjaśnienie w komentarzu do artykułu i to powinno wystarczyć. Ewentualnie można skontaktować się z autorem i poprosić o zaktualizowanie tekstu biorąc pod uwagę poprawki.
[#3] Re: Super Street Fighter Bzdura Attack

@mailman, post #2

NIKT nie jest alfą i omegą, ale pewne rzeczy się sprawdza, zanim się je weźmie za pewnik

A to BYŁA tylko krytyka... nie chciałbyś mnie widzieć (czytać) piętnującego coś :P

Zresztâ... najwaűniejsze jest, űe ktoô to sprostowaî ;)

Ostatnia modyfikacja: 17.04.06 14:29
[#4] Re: Super Street Fighter Bzdura Attack

@Solo Kazuki, post #3

Wydaje mi się, że wyrażenie swojej opinii w komentarzu do artykułu by wystarczyło. Otwieranie nowego wątku na forum nie służy już krytyce.
[#5] Re: Super Street Fighter Bzdura Attack

@mailman, post #4

Wiesz... może to dziwnie zabrzmi, ale pomysł z tym wątkiem nie był mój ;)
Ktoś mi stwierdził, że taki komentarz nic nie da, i dobrze by było wspomnieć o komentarzu na forum. uznałem to za niezły pomysł.

Ale jeżeli komuś będzie przeszkadzał ten wątek, to w koncu można go usunąć ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem