[#1] HereticII orginał
Mam problem z grą hereticII zgubiłem opakowanie z kodem który się wpisuje podczas instalacji. I cały ból polega na tym że mam orginał a pograć się nie da.

Ma może ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić
jak coś to mój mail Marcin@bia.net.pl

Ostatnia modyfikacja: 22.04.06 15:44
[#2] Re: HereticII orginał

@Goramo, post #1

Ja bym skontaktował się z tymi, u których kupowałem grę (o ile to możliwe).
[#3] Re: HereticII orginał

@Goramo, post #1

ja też mam oryginał i mam wszystko, tylko kody dostałem osobno na wizytówce jakiejś firmy, a po zainstalowaniu jeszcze na aga z 96mb to mi nie chciała się odpalić i dałem zobie spokój to było dawno, a teraz nie mam jakoś chęci i leży biedna spakowana do sprzedania jak ktoś chętny, bo ja tam wole kaczuszki - bubble bobble, blobbera, parasor stars, na cd32 super methane bros itp.

[#4] Re: HereticII orginał

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

a ile bys za nia chcial?
[#5] Re: HereticII orginał

@quaint, post #4

70 pln nie mniej.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem