[#1] Wing Commander - Secret Missions
Witajcie!

Wielkim sentymentem darzę Wing Commandera, co by nie mówić o kiszkowatej grafice i koszmarnej powolności programu. Giercę skończyłem już całe lata temu, zaś nieobecność WC2 na Amidze była przyczyną mojej głębokiej rozpaczy. WC3 i WC4 zajmujące ileśtam kompaktów zachęciły mnie do kupna Pieca... Ale nie o tym miało być...
Czy ktoś wie, czy na Ami ukazały się dwa dyski z następnymi misjami do WC1? Bo na PC były Secret Missions1 i Secret Missions2, a nawet wersja SNES się ich doczekała... Ktoś coś wie? Ktoś coś słyszał?

[#2] Re: Wing Commander - Secret Missions

@Rodzyn, post #1

Z tego co mi wiadomo, to były one planowane na Amigę, ale w ostateczności nie wyszły

[#3] Re: Wing Commander - Secret Missions

@Rodzyn, post #1

Ja mam oryginała z IPSu :), na pudełku pisze, Secret Mission cośtam, ale niewiem czy są czy ich nie ma, przeszedłem z dwie misje, a później już nie grałem :)

[#4] Re: Wing Commander - Secret Missions

@Korni, post #3

Ten pierwszy dodatek sić ukazał w wersji na Amige co do drugiego nie jestem pewny
[#5] Re: Wing Commander - Secret Missions

@Dariusz Tolsdorf, post #4

Hmm...
Swoją drogą to była wersja na CD32! Która jako jedyna miała grafikę w 256 kolorach (oprócz tych WC na PC i SNES of course)

Zauważyłem, że WC na Ami ma 100x lepszy dźwięk niż na Piecu. Niestety piec w wersji 256 kolorów ma lepszą grafę...
A tak na zakończenie, to jest wersja Kilrathi Saga na PC w której ten koszmarny PC towy sound zamienili soundtrackami z CD i są ZAJEBISTE!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem