[#1] Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP
Poszukuje gry, jesli ktos bedzie znac nazwe to PLISS podajcie mi :)

W tej grze sa dwa samolociki i gra sie we dwie osoby niszcząc siebie nawzajem :) gralem w to 8 lat temu u kolegi ale nie pamietam nazwy :( HELP jesli mam cos jescze dopisac co wam pomoze ustalic jaka to gra to piszcie :)

HELP HELP HELP :)
[#2] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@gifter, post #1

[#3] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@Norbert, post #2

nie tez nie to :(

to lataja dwa male samolociki po ekranie kurde na 2 playerow :)

w tle lata czasami balon :/
[#4] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@gifter, post #1

A czy w tej grze jeden samolot był czerwony, a drugi szary i czy mogły one przelatywać na około planszę? Jeżeli tak, to czy rozgrywkę toczyło się patrząc na pole bitwy z góry, a w tle były jakieś chmurki? Mam taką grę przed oczyma, ale nie pamiętam, jak sie nazywa. Może "Airattack" lub "Airbattle"? Zdaje się, że pierwsza część tej nazwy zawierała słowo "air".
[#5] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@Dawi, post #4

tak :) zgadza sie teraz musze ją namierzyc :)
[#6] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@gifter, post #5

ale tytul jest chyba inny :(
[#7] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@gifter, post #5

Grę można znaleźć na jednej z płyt "Magazynu Amiga".
[#8] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@Dawi, post #7

no ja nie mam dostepu do tej gazety :/ jakby ktos znalazł mi nazwe tej gry to bede wdzieczny :)
[#9] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@gifter, post #1

Battle Duel?

[#10] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@Malin, post #9

Battleduel to gra nie o samolocikach lecz o działach........

Dogfight by r.Ling- w tym latało się dwupłatowcami z 1 wojny (widok z boku) był tylko na 2 playerów

[#11] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@Orson, post #10

no to jest chyba to ale szukam i nic nie moge znalesc :(
[#12] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@gifter, post #11

Pamiętam, że w dogfight były też łodzie podwodne i sterowce strzelające do samolocoków "drużyny przeciwnej". Jeden był czerwony a drugi samolocik chyba żółty (niemcy i anglia)

[#13] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@Orson, post #12

Skąd się tu wziąłeś? :)

[#14] Re: Świetna gra ale jaka nazwa :( HELP

@Malin, post #13

no tak dzieki Orson to jest chyba nowsza wersja tej gry bo ja znam podobna tylko grafika troche inna :) WIELKIE DZIEKI :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem