[#1] Evil's Doom and Whale's Voyage 2
1. Evil's Doom
Jak zabić w pierwszych lochach tą latającą głowę. Wywaliłem w nią całą różdżkę z Lightning Storm i nic. Chodzi o szybki i skuteczny sposób.

2. Whale's Voyage 2 CD32
Czy tłumaczenie angielskie z aminetu do wersji dyskietkowej zadziała z wersją na CD32, gdyż patrząc na część pierwszą to struktura na CD jest analogiczna z dyskietkową.
[#2] Re: Evil's Doom and Whale's Voyage 2

@cholok, post #1

Ad.2 Powinno. Ale to tłumaczenie jest kiepskie. Strasznie napisy się rozjeżdząją. Trąci amatorszczyzną.
[#3] Re: Evil's Doom and Whale's Voyage 2

@cholok, post #1

Ad.1
Już wiem. Trzeba więcej boltów.
[#4] Re: Evil's Doom and Whale's Voyage 2

@cholok, post #1

Ad 1. Bo to boss jest, wiesz

[#5] Re: Evil's Doom and Whale's Voyage 2

@cholok, post #1

Skończyłem grę, ale mam kilka pytań do tych co też skończyli. Co do błędu pod jeziorem to się wszystko zgadza. Co do błędu w Old Mines to nie miałem klucza do ostatnich drzwi, ale miałem jakieś nadmiarowe i nic nie szło zrobić. Zastanawia mnie, czy ktoś odnalazł przedmioty dla węża w pobocznym quescie i co za to dostał? No i po co był krem Nivea? Jakiś żarcik? W pewnym momencie trzeba było oddać królowi kopię miecza Paralax. Coś mi się po tego i dałem mu oryginał. No i ten miecz nie zniknął, a później kowal i tak zrobił kopię. Czyli raczej nie można się zakopać.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem